Nieuwe zustersite over recruitmenttechnologie: Recruitmenttech.nl

1664
Nieuwe zustersite over recruitmenttechnologie: Recruitmenttech.nl

Eind november 2015 organiseerde Recruitmentsystemen.nl het succesvolle Recruitment Tech Event. Met de nieuwe zustersite Recruitmenttech.nl blijf je vanaf nu het hele jaar door op de hoogte van recruitmenttechnologie in haar volle breedte.

Informatiebron voor recruitmenttechnologie

Recruitmenttech.nl is vanaf nu het hele jaar de inspiratiebron op het gebied van recruitmenttechnologie. Met het laatste nieuws, interviews en video’s van Recruitment Tech TV. Maar ook met de Recruitment Tech Guide waarin je meer dan 100 verschillende leveranciers vindt op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor in Nederland of België.

Recruitmentsystemen.nl voor verdieping

Recruitmentsystemen.nl blijft gewoon bestaan voor iedereen die de verdieping zoekt en zich echt wil oriënteren op de selectie, implementatie, evaluatie en optimalisatie van het recruitmentsysteem. Inhoudelijk vullend de sites elkaar goed aan en zal ook geregeld worden samengewerkt. In ieder geval 24 november 2016 want dan vindet de tweede editie plaats van het Recruitment Tech Event en de uitreiking van de Recruitment Tech Awards.