Voor leveranciers

Sinds 2008 biedt Recruitmentsystemen.nl werkgevers, w&s-bureaus en detacheerders onafhankelijke informatie over recruitmentsystemen. In september 2014 is de site compleet vernieuwd en biedt de site leveranciers van recruitmentsystemen de mogelijkheid om zich extra te profileren. Op deze pagina vind je meer informatie voor leveranciers van recruitmentsystemen (ats).

Standaard vermelding

Een standaard vermelding als recruitmentsysteem (ats) is gratis voor leveranciers. De leverancier moet een vestiging hebben in Nederland of zich richten op de Nederlandse markt, bijvoorbeeld met Nederlandse back- en frontoffice. Verder kun je jouw recruitmentsysteem gratis laten opnemen in de Vergelijker. Eenmaal per jaar kun je hiervoor gegevens aanleveren. Na het aanleveren van input voor de Vergelijker ontvang je als leverancier een account om het profiel zelf aan te passen en up-to-date houden.  Aan een standaard vermelding zijn geen kosten verbonden.

Uitgebreide vermelding

Nieuw op Recruitmentsystemen.nl is de uitgebreide vermelding waarbij leveranciers verschillende extra mogelijkheden krijgen om zich te profileren op de site. Met een uitgebreide vermelding wordt het standaardprofiel aangevuld met onder meer een overzicht van klanten en video. Verder zijn de logo’s van de partners uitgebreid zichtbaar en staan partners bovenaan in het leveranciersoverzicht en in de Vergelijker. Meer informatie vind je in de factsheet en de video die je via onderstaand formulier kunt bekijken.

Leadgeneratie

Partners hebben de mogelijkheid om leads te genereren via Recruitmentsystemen.nl. Een partner krijgt anoniem toegang tot de leads en kan zo zelf beslissen welke lead wel en welke lead niet wordt aangekocht. Meer informatie vind je in de factsheet en de video die je via onderstaand formulier kunt bekijken.

Neem contact op

Neem voor meer informatie contact op met Martijn Hemminga, initiatiefnemer van Recruitmentsystemen.nl via onderstaand formulier.

Neem contact op

Neem voor meer informatie en om partner te worden contact op met Martijn Hemminga via onderstaand formulier of bel 06 – 42 42 24 25.