Meld je gratis aan voor Demo_Day 2022 en ontdek de nieuwste tooling

669

Op donderdag 9 juni 2022 tonen meer dan 30 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossing tijdens Demo_Day 2022 in Utrecht. Meld je voor 25 mei aan om Demo_Day gratis te bezoeken als recruiter of arbeidsmarkt(communicatie)professional, werkzaam aan corporate of bureauzijde. Loop als vanouds langs demo spots, volg demo talks en geniet van de live cooking lunch of borrel. Meld je nu gratis aan!

Demo’s en demo talks

De naam Demo_Day zegt al waar het omdraait: demo’s van recruitmentsoftware. Meer dan 25 verschillende leveranciers uit binnen- en buitenland tonen hun nieuwste oplossingen. Naast een expovloer waar leveranciers één-op-één demo’s geven, kun je ook demo talks volgen in een tweetal breakoutzalen.

Redenen om je nu al gratis(!) aan te melden

Demo_Day richt zich op gebruikers van recruitmentsoftware en tot 25 mei kunnen zij zich gratis aanmelden voor de ochtend of de middag. Maar hoe eerder je je aanmeld, hoe meer extra’s je krijgt:

  • Aanmelden vóór 4 april: goodie bag en gratis parkeerkaart
  • Aanmelden tussen 4 april en 4 mei: goodie bag

Daar er beperkte beschikbaarheid is per demo talk krijgen de eerste aanmelders ook als eerste de kans om zich aan te melden voor deze sessies.

Meld je gratis aan voor Demo_Day 2022

Wat te verwachten

Bekijk hier de promovideo met beelden van voorgaande edities van Demo_Day.