Nick van der Meer (Varbi): “Het aantal vacatures gaat omlaag, maar het aantal sollicitanten neemt weer heel erg toe”

2062

Met Nick van der Meer van het Scandinavische Varbi blikt recruitmentsystemen.nl terug op een bewogen 2020 en kijken we vooruit naar de plannen voor 2021 van het ATS.

Varbi

Nick van der Meer is Sales manager Benelux van Varbi. Varbi levert een all-in-one recruitmentsysteem dat wordt gebruikt door ruim 55.000 recruiters en managers. Deze recruitment tool neemt nagenoeg het gehele wervingsproces uit handen, van adverteren en het ontvangen van sollicitaties, tot filteren, het uitvoeren van tests en het communiceren met kandidaten en collega’s. Varbi, van origine Scandinavisch en een van de grootsten op de markt, werkt samen met diverse gemeentes, universiteiten en hoge scholen. Het systeem is in diverse talen beschikbaar én is GDPR-proof.

Geschikt

Waar ligt de kracht van het recruitmentsysteem van Varbi? “Varbi is qua systeem erg goed geschikt voor overheidsorganisaties, denk aan gemeentes, hoger onderwijs, zorginstellingen, ziekenhuizen, die met wat meer lagen in de organisatie werken”, vertelt Nick. “Het is ook voor grote wervingsprojecten goed aangepast en erg gebruiksvriendelijk.”

In onderstaande video vertelt Nick van der Meer over de plannen van Varbi, samenwerkingen en wat je nog meer met Varbi kan.