Optimale candidate journey door automatisering bij detacheerder TPS (Whitepaper)

1025
Optimale candidate journey door automatisering bij detacheerder TPS (Whitepaper)

Hoe stap je als flexbedrijf soepel over op één nieuw, geïntegreerd automatiseringssysteem? En vooral, wat levert het op? In dit whitepaper lees je hoe detacheerder TPS met de software-oplossingen van Mysolution en OnRecruit sneller de juiste kandidaten vindt en een optimale candidate journey creëert.

Van zes verschillende softwarepakketten naar één pakket

TPS staat voor The Perfect Start. Het in Amsterdam en Rotterdam gevestigde bedrijf focust zich op het detacheren van net afgestudeerden binnen de financiële dienstverlening. De klanten zijn dan ook met name grote banken en verzekeraars.

Bij de detacheringsorganisatie zijn zes oude, verschillende softwarepakketten vervangen door één nieuw pakket: Mysolution. Mysolution is de softwareoplossing voor de uitzend- en detacheringsbranche. Hierin zijn back-, mid- en frontoffice geïntegreerd. Het eerste deel is enkele jaren geleden al geïmplementeerd. De implementatie van het tweede deel heeft in het voorjaar van 2022 plaatsgevonden.

Sneller dan concurrent

CEO Jelle Bultsma van TPS ziet het werken vanuit één geautomatiseerd systeem als noodzaak op de concurrerende arbeidsmarkt. “We moeten als TPS anticiperen op de  behoefte aan gedetacheerden bij onze klanten. We nemen continu mensen aan en leiden hen op, zorgen dat ze over de juiste competenties beschikken. Als een bank – bijvoorbeeld voor hun nieuwe rol als gatekeepers in de strijd tegen witwassen – opeens 300 man nodig heeft, kunnen wij heel snel schakelen. Wij krijgen nu met één druk op de knop direct het gevraagde kandidatenprofiel op het scherm. Wij moeten pro-actief zijn en het nieuwe systeem maakt dat mogelijk. Hierdoor kunnen wij sneller, betere kandidaten leveren dan de concurrent.”

Download het whitepaperOptimale candidate journey door automatisering bij detacheerder TPS (Whitepaper)

Lees de hele case van TPS in het 16 pagina’s tellende whitepaper dat je hier gratis kunt downloaden.