Gratis ticket Recruitment Tech Event door mee te doen aan Recruitment Tech Survey 2021

1000
Win Ticket Recruitment Tech Event door mee te doen aan Recruitment Tech Survey 2021

Hoe ziet de toekomst van recruitmenttechnologie eruit? Hoeveel procent van het huidige recruitmentproces is reeds geautomatiseerd? En zijn de gebruikers tevreden over de tooling die ze gebruiken? Doe mee met het nieuwe onderzoek de Recruitment Tech Survey en ontvang een gratis online ticket voor het Recruitment Tech Event op donderdagmiddag 19 november 2020.

Trends & tevredenheid

De Recruitment Tech Survey bestaat uit twee categorieën: trends en tevredenheid. In de trend categorie wordt het gebruik van tooling in 2020 bestudeerd en wordt er gekeken naar wat gebruikers verwachten van tooling in 2021.
In de tevredenheidscategorie krijgen gebruikers de kans om aan te geven welke leveranciers van recruitmenttooling zij gebruiken en hoe tevreden ze daar over zijn op 6 punten:

  • Productkwaliteit: hoe goed zijn de producten?
  • Klantgerichtheid: staat de klant centraal of de oplossing?
  • Prijs-kwaliteitsverhouding: is product en investering in balans?
  • Innovatievermogen: word product voldoende vernieuwd?
  • Servicegerichtheid: word je goed geholpen bij vragen (helpdesk)?
  • Proactief meedenken: denkt leverancier uit zichzelf mee?

Daarnaast wordt de gebruiker op een schaal van 1 tot 10, de NPS-score, in welke mate hij de betreffende leverancier zou aanbevelen. Op basis van alle beoordelingen zal een ranglijst worden opgesteld, die in januari 2021 zal worden gepresenteerd. naargelang het aantal leveranciers dat u evalueert, zal het onderzoek ongeveer 7 minuten van uw tijd in beslag nemen.

Gratis ticket Recruitment Tech Event

Iedereen die tot de doelgroep behoort van het onderzoek (gebruikers van recruitmenttooling, werkzaam aan corporate of bureauzijde) kan zich na het invullen van het onderzoek gratis aanmelden voor het Recruitment Tech Event op donderdagmiddag 19 november 2020. Daarnaast worden er ook nog 5 VIP-tickets verloot waarbij je lunch en borrel bezorgt krijgt t.w.v. € 95,00. Om voor het gratis ticket in aanmerking te komen dien je uiterlijk 12 november aan het onderzoek hebben meegewerkt.