SAAS-autoriteit Gijs van Heijst in Raad van Advies van Byner

1059
SAAS-autoriteit Gijs van Heijst in Raad van Advies van Byner

Gijs van Heijst is toegetreden tot de Raad van Advies van de snelgroeiende oplossing voor organisaties in Detachering, Uitzenden en Werving & Selectie: Byner. Gijs van Heijst was mede-oprichter van Connexys en wordt gezien als SAAS-autoriteit binnen de recruitmentbranche. In zijn nieuwe rol zal hij Byner helpen door te groeien tot het #1 platform voor staffing in de Benelux en daarbuiten.

Connexys

In 1997 richtte Van Heijst met zijn compagnon Jan van Goch Connexys op, een recruitmentsysteem (ATS) dat al snel uitgroeide tot de Nederlandse marktleider in de recruitmentbranche. Toen het bedrijf twintig jaar later succesvol werd geacquireerd door het Amerikaanse Bullhorn, vervolgde Van Heijst zijn carrière als adviseur en investeerder voor nationale en internationale scale ups in de SaaS business. Zo is hij o.a. lid van de Raad van Commissarissen van Assessio, Paragin en Optimizers.

Ontbrekende schakel

Van Heijst: “Ik zie veel potentie in Byner en zijn mensen. Wat ik aan hen bewonder, is dat ze op Salesforce met succes de ontbrekende schakel hebben weten te creëren voor organisaties in Detacheren, Uitzenden en Werving & Selectie. In mijn carrière ben ik nog geen oplossing tegengekomen die met relevante diepgang de kern van de bedrijfsprocessen ondersteunt. Byner is de brug tussen recruitment enerzijds en de kernprocessen van contract tot plaatsing / factuur anderzijds en brengt dit allemaal samen op één platform. Dat maakt de app een unieke end-to-end oplossing voor de staffingbranche.”

Ambitieuze doelen

Joram Timmerman, mede-oprichter van Byner is ingenomen met de komst van Van Heijst. “Met zijn uitgebreide ervaring in het managen van snelgroeiende scale ups en zijn inspirerend leiderschap helpt Gijs van Heijst Byner om gestaag te verbeteren en door te groeien in deze competitieve markt. Ik kijk ernaar uit om met hem aan de slag te gaan. Samen maken we Byner de #1 staffing oplossing in de Benelux en daarbuiten.”

Innovatief

Van Heijst: “Dat is een ambitieus, maar realistisch doel. Byner is een innovatieve app die branchespecifieke technologie combineert met grote gebruiksvriendelijkheid. Bovendien heeft bedrijf het een groeiende community van experts, klanten en strategische partners achter zich die samen het platform steeds verder doorontwikkelen.”

Snelle groei

Byner is een tech platform dat speciaal is ontwikkeld voor en door experts in de staffing branche. De oplossing biedt organisaties in Detachering, Uitzenden en Werving & Selectie één integrale omgeving voor end-to-end talent en customer engagement, inclusief een krachtig recruitmentsysteem (ATS).

Ambities

Vanaf de lancering van Byner in 2020 volgen de ontwikkelingen zich in rap tempo op. Het aantal klanten groeit exponentieel, diverse awards en nominaties bekrachtigen de erkenning als impactvolle oplossing en Byner verschijnt steeds vaker op de shortlist van toonaangevende spelers in de markt. Byner groeit hard en de ambities zijn groot. Als lid van de Raad van Advies speelt Van Heijst een belangrijke rol in de verdere groei van het bedrijf.