Over Recruitmentsystemen.nl

Recruitmentsystemen.nl biedt werkgevers, detacheerders en bureaus kennis en tools die helpen bij de selectie, implementatie, evaluatie en optimalisatie van een recruitmentsysteem. 

Sinds 2008

Sinds 2008 biedt Recruitmentsystemen.nl een onafhankelijk overzicht van aanbieders op het gebied van recruitmentsystemen. De site informeert werkgevers, detacheerders en bureaus over de verschillende leveranciers die in Nederland op de markt zijn. In september 2014 is de site compleet vernieuwd en uitgebreid met onder meer een Kennisbank en Vergelijker.

In onderstaande video vertelt initiator Martijn Hemminga je graag meer over Recruitmentsystemen.nl:

Onafhankelijk

Leveranciers hoeven niet te betalen om met hun profiel op de site te komen en hun systeem aan de Vergelijker toe te voegen. Recruitmentsystemen.nl krijgt geen geld voor het linken naar leveranciers of commissie. Leveranciers kunnen middels een partnership zich wel extra profileren op de site en leads genereren.

Initiatiefnemer

Recruitmentsystemen.nl is een initiatief van Martijn Hemminga. Martijn Hemminga is expert op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en employer branding en daarnaast ondernemer in het vakgebied. Zo is hij oprichter van Nr29 regie in arbeidsmarktcommunicatie, kennisbank amcexpert.nl en mede-oprichter van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en vaksite en voorheen ook vakblad Werf&.