Demo_Day 2021-spreker Pieter Kemper (Carerix): “Een recruitmentsysteem helpt recruiters bij alle dagelijkse werkzaamheden”

856
Demo_Day 2021-spreker Pieter Kemper (Carerix):

Een goed ATS of recruitmentsysteem is een waardevol middel voor je organisatie en maakt het werk van een recruiter een stuk sneller en effectiever. Pieter Kemper, accountmanager bij Carerix, gaat hier dieper op in in zijn breakout-sessie tijdens Demo_Day 2021.

Wat doet Carerix precies?

“Carerix is al jaren een bewezen softwareoplossing voor de recruitmentmarkt. Binnen onze oplossing kun je het volledige recruitmentproces kwijt, hoe jouw specifieke dienstverlening er ook uitziet. Dat is natuurlijk pas het begin, door de flexibiliteit van onze software is geen klant applicatie hetzelfde. Als de markt en dus processen veranderen, dan wil je dat je recruitmentsysteem meebeweegt. Wij hechten veel waarde aan deze betrokkenheid bij onze klanten.”

Je gaat tijdens de demo talk op Demo_Day vertellen over recruitmentsoftware als motor voor al jouw recruitmentactiviteiten. Kan je alvast een tipje van de sluier oplichten?

“Als organisatie doe je er alles aan om de beste kandidaten te binden. Je probeert je zichtbaarheid te vergroten en de kandidaat te verleiden om in contact te treden. Het kost de nodige energie en het nodige budget voor de eerste kennismaking gepland staat, al is dit pas het begin. Zie Carerix als vertrekpunt voor alle processen, van eerste werving tot het beheer van je relaties. De collega’s hebben toegang tot hun eigen Carerix omgeving, waarin alles is ingericht op jullie proces. Waarbij we Carerix kunnen uitbreiden met partner-oplossingen, of het nu gaat om leadgeneratie, marketing automation of een koppeling met jouw backofficepakket: allemaal aangestuurd vanuit één centraal punt.”

Waarom mogen bezoekers jouw demo talk niet missen?

“We hebben het vandaag de dag graag over ‘automatisering’. Maar wat is het vertrekpunt om te automatiseren? Niemand heeft zin in overbodige administratieve handelingen. Als recruitmentspecialist ben jij nog steeds de drijvende kracht voor alle successen, ondersteund door de beste oplossingen in de markt.”

Wat is het grootste voordeel van het gebruik van een recruitmentsysteem?

“Een recruitmentsysteem helpt je bij al jouw dagelijkse werkzaamheden. Je kunt betere matches maken en hebt in een oogopslag inzichtelijk waar de kandidaat zich bevindt in het proces. Carerix biedt je een volwaardig alles-in-één systeem met onder andere geïntegreerde mail, agenda functionaliteit, CRM, etc. Hierdoor wordt het werk van de recruiter vergemakkelijkt waardoor je meer en beter kunt plaatsen.”

Meld je gratis aan en ontvang de gratis Tech Box (op=op)

Op dinsdag 8 en donderdag 10 juni vindt de vijfde editie van Demo_Day plaats. Twee middagsessies om je via interviews, breakouts, netwerktafels en speeddates te oriënteren op de nieuwste tooling. Meld je nu gratis aan voor Demo_Day 2021. Wanneer je je op tijd aanmeldt, ontvang je voorafgaand aan het event de Tech Box (op=op), met daarin onder meer het event magazine, de Recruitment Tech Survey 2021, de Recruitment Tech Landscape 2021 (editie 2), versnaperingen én goodies van Demo_Day-partners en Recruitment Tech. Je aanmelding telt voor beide middagen. Het programma is hier te vinden en wordt dagelijks geüpdate.

Meer informatie & gratis aanmelden voor Demo_Day