Grade groep versterkt HR-tech aanbod met digitale referentiecheck van Refensa

1119
Grade groep versterkt HR-tech aanbod met digitale referentiecheck van Refensa

De Grade groep blijft groeien en verwerft Refensa. Refensa is een cloudgebaseerde oplossing voor het afnemen van digitale referenties voor recruitment. Hun oplossing garandeert de kwaliteit en veiligheid van het nemen van referenties en het bespaart de werkgever ook tijd en geld. De toevoeging van Refensa versterkt Grade’s aanbod van een suite van best-of-breed oplossingen binnen HR Software.

Digitale referentiecheck

Refensa heeft een sterk team en biedt een product dat snel grote waarde zal genereren voor onze huidige en toekomstige klanten. Het voordeel van een tijdbesparend en kwaliteitsgegarandeerd proces als het gaat om digitale referentiecheck, ligt voor de hand voor de moderne HR-afdeling. Het product van Refensa is een perfecte match die een  aanvulling vormt op onze productvisie van een end-to-end-oplossing voor het verwerken van het volledige medewerkerstraject, zegt Rickard Kajson, CEO van de Grade-groep.

Versnellen

Sinds de start is Refensa organisch gegroeid, dankzij de hechte klantrelaties die ze in de loop der jaren hebben opgebouwd. Nu heeft de Grade groep een punt bereikt waarop ze klaar zijn om te versnellen, haar markt te verbreden en het product verder te verbeteren. “Deel uitmaken van de Grade groep voelt absoluut als de juiste beslissing, aangezien we zowel technische als marktsynergieën tussen de producten zien,” ztellen Karl August Gratte, Martin Heden Lindgren & Joakim Larsson, de oprichters van Refensa. “Grade is  begonnen aan een spannende reis en we zijn ervan overtuigd dat de deelname van Refensa zowel onze bestaande als toekomstige klanten ten goede zal komen.”

Varbi onderdeel Grade groep

De groeiende organisatie, bestaande uit de bedrijven Varbi, Grade, Workbuster en Refensa, gaat nu samen onder de gemeenschappelijke naam Grade. De Grade group biedt een uniek end-to-end platform dat de gehele employee journey bestrijkt. De jaaromzet van de groep bedraagt SEK 120 miljoen, waarvan 87% recurrente inkomsten. Viking Venture is de belangrijkste investeerder van de Grade Groep.