Stem op de genomineerden Recruitment Tech Awards

2031

Vorige week zijn de 6 nominaties voor de Recruitment Tech Awards 2015, de prijzen voor innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie, bekendgemaakt. De vakjury heeft haar werk gedaan, en tot en met 12 november is het aan het publiek om hun favoriete tooling en case te kiezen.

Genomineerden categorie ‘Best Tooling’

In de categorie ‘Best tooling’ hadden leveranciers van recruitmenttools de mogelijkheid om in te zenden. De genomineerden door de vakjury voor deze categorie zijn (in alfabetische volgorde):

 • Cloudwatch – ‘Talent Management Intelligence’
  Recruitmentdata uit verschillende systemen en bronnen worden gecombineerd en inzichtelijk gemaakt via een interactief web based dashboard.
 • Connexys – ‘Talent Marketing Activity Manager’
  Deze functionaliteit maakt het mogelijk om eenvoudig verschillende talentpools aan te maken en de contactfrequentie te bepalen met de verschillende personen in de talentpool.
 • Recrout – ‘Recrout’
  Recrout is een innovatieve online selectietool om werkgevers te helpen de beste sollicitanten te selecteren op basis van psychologische kenmerken zoals talent en competenties.

Genomineerden categorie ‘Best Case’

In de categorie ‘Best case’ hadden gebruikers van recruitmenttechnologie, Nederlandse werkgevers, werving- & selectiebureaus, uitzend- of detacheringsbureaus de mogelijkheid om hun beste case in te zenden. De vakjury heeft in deze categorie genomineerd (in alfabetische volgorde):

 • ABN AMRO – ‘IT’ers werven met insights, marketing & data’
  Aan de hand van doelgroep insight, marketing en realtime datamanagement schaarse IT-doelgroep bereiken en in beweging krijgen.
 • CAK – ‘Geïntegreerd online assessment Klant Contact Center’
  Het CAK heeft een online assessmenttool gericht op contact center agents geïntegreerd in het recruitmentsysteem en de recruitmentsite.
 • Liander – ‘Verbind je met Liander (quiz)’
  Een online/mobiel product in de vorm van een presentatie/quiz dat aansluit bij deze jongeren doelgroep en zorgt tijdens wervingsbijeenkomsten voor meer interactie met en tussen de deelnemers.

Stem tot en met 12 november

In de periode van 22 oktober tot en met 12 november 2015 is het aan de publieksjury om hun favoriete tool en case te kiezen. De beoordeling van de vakjury en van de publieksjury tellen beide voor 50% mee bij het bepalen van het eindresultaat. Op donderdag 26 november 2015 worden de Recruitment Tech Awards 2015 uitgereikt tijdens het Recruitment Tech Event 2015 in Utrecht.

Breng jouw stem uit en maak kans op twee gratis entreekaarten voor het Recruitment Tech Event 2015 dat op donderdag 26 november plaatsvindt in Utrecht.