HROffice breidt uit met personeelsplanning

2350
HROffice breidt uit met planningssoftware

Naast HROffice Recruitment is er nu ook HROffice Planning; één systeem waarin zowel vast als flex personeel gemanaged en gepland kan worden. Door de veelzijdigheid biedt HROffice Planning meerwaarde voor de afdelingen Operations, Human Resources, Finance en Inkoop binnen organisaties.

Efficiëntere en eenvoudigere personeelsplanning

HROffice Planning biedt een uniek online platform om personeelsplanning efficiënter en eenvoudiger te maken. HROffice Planning communiceert met de vaste en flex medewerkers en de providers van flex personeel. Bijvoorbeeld door eigen inlog-portals en door middel van het versturen van werkroosters via sms. Het inroosteren vindt plaats op basis van beschikbaarheid en vaardigheden. Daarnaast houdt HROffice Planning rekening met de relevante CAO regels die van toepassing zijn op de volledige workforce.

Toekomstbestendig

Naar verwachting zal de flexibele schil bij bedrijven de komende jaren groeien naar 30% van het totale personeelsbestand. Met HROffice Planning krijg je grip op de volledige personeelsplanning, inclusief de kosten van de flexibele schil.

Het systeem denkt met organisatie mee, geeft advies en doet voorstellen. Zo krijg je inzichtelijk of je te maken hebt met vast of flex personeel en kun je flexwerkers, die je via externe organisaties inhuurt, eenvoudig herkennen en plannen.

Uitgebreide rapportage mogelijkheden op bedrijfsniveau, of specifiek ingezoomd op een kostenplaats, zorgen voor een continue verbinding naar de business en de toekomst.

Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op de site van HROffice Planning.