OTYS lanceert innovatieve CV Parsing Widget

1651
OTYS lanceert innovatieve CV Parsing Widget

Vanaf heden kunnen OTYS klanten zonder ook maar één muisklik CV’s uploaden naar hun kandidatendatabase. Door deze innovatieve widget van Textkernel’s CV-parsingtool in het OTYS dashboard te integreren, wordt CV’s omzetten naar een leesbaar en compleet kandidatenprofiel zeer eenvoudig.

Slepen is het nieuwe klikken

In de software van OTYS was het al mogelijk om CV’s via Textkernel uit te laten lezen in jouw systeem. Door de innovatieve widget beschikbaar te maken op het OTYS dashboard kun je vanaf heden met één simpele sleepbeweging CV’s aan jouw kandidatendatabase toevoegen en compleet nieuwe kandidatenprofielen aanmaken. De functionaliteit is voor iedere OTYS Phoenix gebruiker standaard beschikbaar en je kunt er daarom zonder extra kosten direct gebruik van maken!

Slimme tool

De widget is geïntegreerd met alle opties van Extract! en herkent dus alle gegevens uit een CV en voegt deze automatisch gestructureerd en doorzoekbaar toe aan jouw eigen kandidatendatabase. De gegevens van de kandidaat worden automatisch binnen een paar seconden in de Kandidaten Manager verwerkt, zodat je enkel nog maar de ontbrekende velden hoeft in te vullen die niet in het CV zijn opgenomen. De slimme tool herkent niet alleen standaardgegevens zoals personalia, maar zet ook direct gegevens zoals opleidingen, werkervaring, vaardigheden etc. in de juiste velden. Vanuit het aangemaakte profiel kun je het CV koppelen aan een vacature.

CV parsing in jouw OTYS systeem

Of je nu gebruik maakt van CV parsing op uw vacaturebank, carrièresite of in jouw recruitmentsysteem, het extraheren van CV’s zorgt ervoor dat je sneller CV’s in jouw systeem verwerkt en complete kandidaat profielen creëert. Daarnaast zorgt Textkernel’s Extract! voor een betere sollicitatie ervaring omdat kandidaten niet langer handmatig sollicitatieformulieren hoeven in te vullen. Deze verbeterde kandidaatbeleving en verlaagde drempel om te solliciteren kan leiden tot een hogere conversie.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website.

DELEN