Hans Scheers vertelt tijdens Demo_Day over keuzeproces recruitmentsysteem

1220
Hans Scheers vertelt tijdens Demo_Day over keuzeproces recruitmentsysteem

Op donderdag 6 juni vindt Demo_Day 2019 plaats, dé plek waar jij ontdekt hoe en welke tools jouw recruitment en retentie van talent kunnen boosten. In de speakers corner zullen er tech talks plaatsvinden. Een van de tech talks wordt verzorgd door Hans Scheers, marketing en recruitment adviseur bij Xapax.

Een snoepwinkel

Het hebben van een goed ingericht recruitmentsysteem lijkt anno 2019 een ‘no-brainer’ voor ieder bedrijf met een continue wervingsbehoefte. Hans Scheers (Xapax) neemt je tijdens zijn tech talk mee in het keuzeproces van een recruitmentsysteem (ATS), zodat je straks niet als ‘klein kind in een snoepwinkel’ verdwaalt tussen al het lekkers dat de leveranciers jou te bieden hebben.

Over Xapax

Hans heeft jarenlang in de detacheringswereld gewerkt en helpt nu, als zelfstandig ondernemer bij Xapax, op zijn eigen en nuchtere manier bedrijven bij het verbeteren van hun recruitment. Xapax staat voor ‘uitzicht’. Zicht op een gezonde groei van een bedrijf met het juiste personeel. Hans richt zich met zijn activiteiten op het geven van marketing advies en recruitment advies. Hij ondersteunt bedrijven op het gebied van marketing en communicatie, het bouwen van een (werkgevers)merk en het inrichten van de processen om de juiste medewerkers te werven. Niet vanuit luchtfietserij, maar met Zeeuwse nuchterheid stap voor stap richting de ‘stip op de horizon’.

Kom ook naar Demo_Day 2019

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Wees er snel bij, want tot 31 mei 2019 meld je je aan voor slechts € 65,-