Hoe waardeer jij jouw recruitmentsysteem en andere recruitmentsoftware?

409
Hoe waardeer jij jouw recruitmentsysteem en andere recruitmentsoftware?

Recruitment Tech Network initieert voor het vierde achtereenvolgende jaar de Recruitment Tech Survey. Doel van dit onderzoek is het gebruik en de waardering van recruitmentsoftware binnen Nederland en België te analyseren. Dit jaar focussen we op tools, waaronder recruitmentsystemen, die door recruiters zijn gebruikt in 2023 en de geplande investeringen voor 2024. Het onderzoek biedt ook inzicht in de budgetten voor recruitmenttechnologie en de impact van kunstmatige intelligentie. Tot en met vrijdag 12 januari 2024 kun je nog deelnemen aan het onderzoek en gratis het rapport ontvangen. Daarnaast maak je ook kans op mooie prijzen.

Terugblik en vooruitblik

In deze sectie van de Recruitment Tech Survey 2024 concentreren we ons op zowel historische als toekomstige trends. We zijn geïnteresseerd in de recruitmenttools die in 2023 zijn gebruikt en de investeringen die voor 2024 op de planning staan. We onderzoeken ook in hoeverre verschillende fasen van het recruitmentproces geautomatiseerd zijn en welke zakelijke factoren cruciaal zijn bij het toepassen van recruitmenttechnologie.

Evaluatie tools

Het tweede segment van de studie verzoekt gebruikers om de in 2023 gebruikte tools te evalueren aan de hand van zes criteria: productkwaliteit, klantgerichtheid, prijs-kwaliteitverhouding, innovatie, service en proactieve betrokkenheid. Deze evaluaties worden samengevat in de RT35, een lijst van de best gewaardeerde recruitmentleveranciers in Nederland en België. Leveranciers met ten minste vijf beoordelingen van gebruikers komen in aanmerking voor een plaats in de RT35, op basis van hun algehele waardering.

Doe mee

De Recruitment Tech Survey 2024 is specifiek gericht op gebruikers van recruitmenttechnologie in Nederland en België. Deelnemers aan de enquête kunnen kiezen voor een bedankje, zoals een gratis gedrukte of digitale versie van het onderzoeksrapport. Deelnemers maken tevens kans op verschillende prijzen, waaronder memberships op Recruitmenttech.nl, een opleidingscheque en toegangskaarten voor Trend_Day op 18 maart 2024 en het Recruitment Tech Event op 7 november 2024. Jouw bijdrage aan dit onderzoek, dat ongeveer 7 minuten in beslag neemt, is waardevol voor de toekomst van recruitmenttechnologie in Nederland en België.

Klik hier om direct mee te doen met het onderzoek of ga naar de website voor meer info.