Wie moet je betrekken bij het implementatieplan van je recruitmentsysteem?

2281
Wie moet je betrekken bij het implementatieplan van je recruitmentsysteem?

Het implementeren van een recruitmentsysteem in een organisatie kan een lastige onderneming zijn. Aangezien er technische en menselijke elementen in het implementatieproces zitten, is het gemakkelijk om overweldigd te raken als je niet genoeg van de juiste mensen in het projectplan betrekt. Aan de andere kant kunnen te veel handen op het project verwarrend zijn.

Expertise

Bij het maken van je implementatieplan moet je op een rijtje zetten wie het recruitmentsysteem dagelijks zullen gebruiken en wie de expertise heeft om het project soepel te laten verlopen. Afhankelijk van de structuur van de organisatie en het aanbod van de leverancier, kunnen de volgende mensen betrokken worden bij het projectplan van het recruitmentsysteem.

Deze pagina is alleen helemaal te lezen met een (gratis) Recruitmentsystemen.nl account.

Maak een gratis account aan

Recruitmentsystemen.nl helpt je bij de selectie, implementatie, evaluatie en optimalisatie. Maak nu een gratis account aan en vergelijk ruim 30 recruitmentsystemen in de Vergelijker en krijg toegang tot de Kennisbank.
Deze pagina is alleen helemaal te lezen met een (gratis) Recruitmentsystemen.nl account.

Heb jij de Recruitment Tech Guide 2020 al in huis?

Recruitment Tech Guide 2020

De Recruitment Tech Guide 2020 staat vol met inspiratie voor als je meer wilt halen uit jouw recruitment met tooling. Dit is de tweede editie van het jaarmagazine over recruitmenttechnologie. Benieuwd naar de interviews, achtergrondverhalen en tips & tricks op het gebied van recruitment? Hier vind je de inhoud. Het 2020-jaarboek is hier te bestellen voor slechts €19,50!

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5-jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België.