Zweeds Varbi opent kantoor in Nederland: “Natuurlijke en goede stap om dichter bij onze Nederlandse klanten te zijn”

1106
Zweeds Varbi opent kantoor in Nederland:

De Zweedse recruitmentsoftware Varbi zet zijn activiteiten buiten de Scandinavische regio nu verder door een kantoor in Nederland te openen.

Hart van Nederland

In Nederland heeft Varbi klanten zoals de NOS en Lagardère Travel Retail. Nick van der Meer, Sales Manager Nederland bij Varbi: “Toen we besloten om ons kantoor in Nederland te openen, hebben we uiteindelijk voor Utrecht gekozen omdat het een goede hub is waar je vanuit het hele land makkelijk naar toe kan reizen. Utrecht wordt niet voor niets het hart van Nederland genoemd. Nederland is een zeer volwassen markt waar onze SaaS-oplossing in recruitment klanten een grote meerwaarde kan bieden.”

Internationaal

In 2020 ligt de focus op het blijven groeien in Nederland met als doel de natuurlijke keuze te worden als het gaat om cloud-gebaseerde systeemondersteuning bij recruitment. CEO Magnus Mollstedt: “We wisten al dat ons product heel goed werkt op de Scandinavische markt, maar het is leuk om nu te bevestigen dat het Varbi-recruitmentsysteem ook heel goed werkt op de Nederlandse markt. Dit is een natuurlijke en goede stap voor ons om op locatie aanwezig te zijn en dichter bij onze Nederlandse klanten te zijn. Onze focus ligt al lang op internationale bedrijven, de publieke sector en universiteiten, wat tot uiting komt in het systeem door belangrijke functies voor grote organisaties, focus op hoge beveiliging en AVG-aanpassingen. We investeren nu in Nederland en hebben verschillende Nederlandse collega’s aangenomen. Ons nieuwe kantoor in Utrecht is een belangrijke stap in ons streven om ook in Nederland een leidende speler te worden.”

ATS Show

In de de ATS Show sprak Liesbet De Rouck eind 2019 met John-Erik Hassel. Hij vertelde in onderstaande video meer over het Zweedse Varbi.

Over Varbi

Varbi levert een all-in-one recruitmentsysteem dat wordt gebruikt door ruim 37.000 recruiters en managers. Deze recruitment tool neemt nagenoeg het gehele wervingsproces uit handen, van adverteren en het ontvangen van sollicitaties, tot filteren, het uitvoeren van tests en het communiceren met kandidaten en collega’s. Varbi, van origine Scandinavisch en een van de grootsten op de markt, werkt samen met diverse gemeentes, universiteiten en hoge scholen. Het systeem is in diverse talen beschikbaar én is GDPR-proof.