Whitepaper: Waar plaats ik mijn vacature?

4193
Whitepaper: Waar plaats ik mijn vacature?

Online, offline, generieke en niche vacaturebanken, social media, jobmarketing; de keuze is reuze, de prijzen zijn uiteenlopend en het bereik verschilt sterk. Daarentegen is jouw vacature uniek en de kandidaat die je voor ogen hebt is dat ook. Waar en hoe bereik je jouw ideale kandidaat? Download het gratis whitepaper ‘Waar plaats ik mijn vacature?’.

Inzicht in de keuze- mogelijkheden en redenen

Er is geen pasklaar antwoord op de vraag ‘Waar plaats ik mijn vacature’. Er zijn wél verschillende manieren hoe u het antwoord voor jouw specifieke vacature achterhaalt. Met deze whitepaper wil Adver-Online jou inzicht geven in de keuzemogelijkheden en de redenen waarom je wel (of juist niet) voor een bepaald wervingskanaal of een combinatie van kanalen kiest. Het is het doel van Adver-Online om jou door deze inzichtverschaffing zelfstandig de vraag ‘waar plaats ik mijn vacature’ te laten beantwoorden voor jouw specifieke functie en situatie.

Download whitepaper


Over Adver-Online

Adver-Online is specialist op het gebied van online recruitment. Adver-Online beschikt over de data, ervaring en specialisten die excellent online recruitment mogelijk maken, voor nog betere resultaten.