Tips voor een goede vacaturetekst (video)

2072

Een goede vacaturetekst moet niet alleen meer kandidaten aantrekken, maar ook de juiste kandidaten overtuigen om te solliciteren. Daarom is het belangrijk om op een aantal zaken te letten wanneer je een vacaturetekst schrijft en deze publiceert via jouw recruitmentsysteem.

Tips voor goede vacaturetekst

In deze video geeft Jeanine Nieboer, Accountmanager bij OTYS, een aantal concrete tips voor het schrijven van een goede vacaturetekst. Onder meer staat ze stil bij een treffende titel die goed scoort in zoekmachines en de juiste tone of voice.

Training wervende vacatureteksten schrijven

Het schrijven van een wervende vacaturetekst is essentieel om potentiële kandidaten te triggeren om op jouw vacature te solliciteren. In deze workshop van OTYS op 11 juli 2017 wordt jouw belangrijkste vacature onder handen genomen en krijg je diverse tips om hier meer sollicitanten mee te trekken. Daarnaast nemen ze je mee in de wereld van de SEO en laten ze jou zien hoe je jouw vacatures zonder problemen in de topresultaten van zoekmachines weet te krijgen. Meer informatie op de website van OTYS.