Jan van Goch (Connexys): ‘Recruiter wordt steeds meer resource manager’

2803

In 2015 won Connexys de Recruitment Tech Award in de categorie ‘Best tooling’. Wat heeft het winnen van de Recruitment Tech Award 2015 opgeleverd, hoe werkt de award winning  Talent Activity Manager en welke trends ziet Connexys in de recruitmentmarkt? Recruitmentsystemen.nl ging met camera langs bij Jan van Goch van Connexys.

Beste tooling 2015: Talent Activity Manager

Connexys wint eerste Recruitment Tech Award in de categorie 'Best tooling'Met de Talent Activity Manager maak je eenvoudig verschillende talentpools aan en bepaal je wat de contactfrequentie wordt met de verschillende personen in de talentpool. De recruiter heeft hiermee de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe intensief het contact is met welke groep. De talentpool kan vervolgens gekoppeld worden aan online marketing oplossingen. Connexys won in 2015 de eerste Recruitment Tech Award in de categorie ‘Best tooling’.

Recruitment Tech Awards 2016

Ook dit jaar maakt Connexys kans om genomineerd te worden met de Proposal Manager. Via de Proposal Portal kunnen recruiters snel en volledig kandidaten voordragen aan de vacaturehouder. Op de gewenste manier en met exact die informatie die voor de betreffende vacature relevant is. Met als resultaat een betere quality of hire en een kortere time to hire. Donderdag 20 oktober a.s. wordt bekend wie van de Voorselectie genomineerd is voor de Recruitment Tech Awards 2016. Vanaf dan kan de publieksjury ook haar stem uitbrengen.

Recruitment Tech Event 24 november 2016

De uiteindelijke uitreiking vindt plaats op het Recruitment Tech Event op donderdag 24 november 2016. Tijdens de tweede editie van dit event staat technologie centraal die jouw recruitment kan optimaliseren. Met praktijkcases van o.a. Praxis, Brunel, Integrand/Enginear, Ahold Delhaize, Eneco, Luba Groep, Koninklijke BAM Groep, Delta Lloyd en Randstad Groep Nederland. Ook de genomineerden zullen hun case of tool presenteren op het Recruitment Tech Event. Kijk voor meer informatie en om jouw eigen programma samen te stellen op de website van het Recruitment Tech Event.