Randstad Duitsland kiest voor Connexys by Bullhorn om groeistrategie te ondersteunen

1908
Randstad Duitsland kiest voor Connexys by Bullhorn om groeistrategie te ondersteunen

De grootste arbeidsbemiddelaar van Duitsland, Randstad Duitsland, heeft Connexys by Bullhorn als recruitment software partner gekozen om haar toekomstige groeistrategie te ondersteunen. Dit stelt Randstad Duitsland in staat om de snelheid en kwaliteit van haar consultancy services te optimaliseren.

Behoeften van klanten, kandidaten en medewerkers

Connexys by Bullhorn, gebouwd op het Force.com platform van Salesforce, biedt in samenwerking met haar partners een ecosysteem dat flexibel en schaalbaar is. Dit ondersteunt de groeiambitie en stelt Randstad in staat optimaal in te spelen op de veranderende behoeften van klanten, kandidaten en medewerkers.

Ambitieuze groei-initiatieven

Michael Eckhardt, directeur van IT bij Randstad, legt uit waarom zij kozen voor de Connexys oplossing: “Ons doel was om een goed afgestemde, efficiënte en gedigitaliseerde dienstverlening te creëren, zodat onze werknemers zich volledig kunnen focussen op strategische taken. Vanwege de sterke visie van Connexys die gebaseerd is op toonaangevende technologie, verwachten wij een nog professionelere kandidaat-, werknemer- en klantervaring te kunnen bieden. We weten welke kwalificaties bedrijven zoeken en we willen altijd een stap voor blijven.”
“De doelstelling van Randstad Duitsland was om een hoog level van transparantie en afstemming binnen de organisatie te bereiken,” voegt hij toe. “Connexys biedt overal en altijd real-time toegang tot alle data, naadloze integratie van verschillende interfaces en bovendien intuïtieve, heldere processen.”

Peter Linas, MD bij Bullhorn Internationaal is trots dat Randstad voor Connexys heeft gekozen: “Bullhorn kijkt uit naar de samenwerking met Randstad Duitsland en ondersteunt haar ambitieuze groei-initiatieven. Het breidt Bullhorns relatie met Randstad uit over de hele wereld en dit ondersteunt ons streven om onze flexibele oplossingen toegankelijk te maken voor ‘s werelds grootste recruitment ondernemingen.”
Ruud Claasz Coockson, Regional Sales Director DACH bij Bullhorn, voegt toe: “Wij zijn in staat om Randstad Duitsland te ondersteunen met dank aan de goede samenwerking met onze ecosysteem partners, Salesforce en German Personnel. We kijken ernaar uit om samen te werken met Randstad bij het realiseren van hun strategische groeidoelstellingen.”

Over de partners

Over Randstad Duitsland

Opgericht in 1960 en gevestigd in Amsterdam is Randstad Duitsland onderdeel van Randstad Holding NV. De organisatie is sinds 1968 actief in de Duitse markt. Het uitgebreide service portfolio varieert van klassiek tijdelijk uitzendwerk tot directe search- en specialistische personeelsoplossingen, zoals inhouse services. Randstad is een belangrijke strategische partner voor bedrijven, door het aanbieden van maatwerk personeelsoplossingen voor zowel kleine als middelgrote bedrijven en grote corporate organisaties.

Over Connexys

Connexys is opgericht in 2001 en recentelijk overgenomen door Bullhorn. Deze combinatie vormt nu ‘s werelds grootste recruitment software leverancier. De innovatieve Connexys recruitment software is ontwikkeld op basis van hun bewezen expertise in de recruitment sector en profiteert van de kracht van Salesforce, ‘s werelds grootste CRM cloud platform. Door haar uitgebreide kennis en ervaring in de recruitment markt is Connexys een waardevolle partner en adviseur voor organisaties die hun recruitmentproces willen optimaliseren. Alles met als uitgangspunt de visie dat dienstverlening verder gaat dan alleen het leveren van software.

Over Bullhorn

Bullhorn is de wereldleider in CRM- en operationele software voor de recruitment industrie. Meer dan 7.000 staffingbureaus vertrouwen op het cloud-gebaseerde platform van Bullhorn om de verkoop te stimuleren, relaties op te bouwen en hun recruitment processen van eind tot eind te versterken. Met het hoofdkantoor gevestigd in Boston, en kantoren verspreid over de wereld, heeft Bullhorn meer dan 650 mensen in dienst over de wereld. Het bedrijf wordt geleid door de oprichter, ondersteund door Insight Venture Partners.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website.

DELEN