Webinar: 10 tips om een recruitmentsysteem te selecteren (5 november)

885
Lunchwebinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem: 7 juli

Het kiezen van een recruitmentsysteem is geen dagelijks werk voor veel recruiters. Je moet op heel veel zaken letten: van proces tot techniek. Van selectie tot budgetten. En een verkeerde keuze kan grote gevolgen hebben. Vrijdag 5 november krijg je 10 concrete tips om succesvol een recruitmentsysteem te selecteren in het webinar ‘Zo selecteer je een recruitmentsysteem’.

Webinar 5 november

Op vrijdagochtend 5 november verzorgt Martijn Hemminga, oprichter van Recruitmentsystemen.nl, het gratis webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem. In dit laatste webinar van 2021 geeft hij niet alleen tips & tricks die je tijd, geld en ergernis gaat besparen bij de selectie, maar staat hij ook stil bij het hele recruitment tech landschap. Welke andere tooling zijn er nog meer naast recruitmentsystemen? Waar zit de grootste innovatie? Welke integraties zijn er met welke tooling?

Gratis aanmelden

Het webinar vindt vrijdag 5 november plaats van 11.00 tot 11.45 uur. Tijdens het webinar kun je ook jouw vragen voorleggen aan Martijn. Er is geen replay, dus zorg dat je er 5 november live bij bent. Gratis aanmelden kan via de webinarpagina.