Varbi breidt uit in Nederland: ‘Ons systeem werkt goed voor de Nederlandse markt’

2628

Varbi groeit op de Nederlandse markt. Heddeke Andersson, regiomanager Nederland van het internationale bedrijf, vertelt in gesprek met Recruitment Tech TV meer over de recruitmenttool en de grotere focus op Nederland.

Internationaal

Varbi werd in 2007 opgericht in Zweden en heeft enkele grote namen uit dit Scandinavische land aan zich weten te binden. Zo maakt bijvoorbeeld de gemeente Stockholm en het merendeel van de universiteiten en hogescholen gebruik van de recruitmentsoftware van Varbi. In het bedrijfsleven heeft Varbi eveneens vele klanten. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met klanten in 10 verschillende landen.

Nederland

Ook in Nederland wil Varbi haar klantenbestand uit gaan breiden. “We hebben al een aantal Nederlandse klanten en we merken dat ons systeem goed werkt voor de Nederlandse markt. Dus daarom dachten we: we gaan op de Nederlandse markt proberen meer klanten te krijgen.” Andersson vertelt in bovenstaande video meer over de plannen van Varbi in Nederland.

Over Varbi

Varbi recruitment software wordt gebruikt door 37.000 recruiters en managers. Zowel kleine als grote bedrijven en overheidsinstellingen vertrouwen op de recruitmenttool van Varbi. Het systeem is in meerdere talen beschikbaar en is uiteraard GDPR-proof.