Dit zijn de 12 recruitmentsystemen die 9 juni op Demo_Day 2022 in Utrecht staan

961
Dit zijn de 12 recruitmentsystemen die 9 juni op Demo_Day 2022 in Utrecht staan

Donderdag 9 juni 2022 kun je als recruiter, hr- en arbeidsmarktcommunicatieprofessional weer kennis maken met meer dan 30 verschillende recruitmentsoftware tijdens Recruitment Tech Demo_Day. Tot en met 26 mei kun je je gratis aanmelden voor dit event om ook heel veel demo’s van recruitmentsystemen te bekijken. In dit artikel zetten we de maar liefst 12 recruitmentsystemen uit binnen- en buitenland op een rij die 9 juni op Demo_Day staan.

Recruitmentsystemen

In alfabetische volgorde vind je hier de verschillende recruitmentsystemen waar je 9 juni mee kunt kennis maken:

Bullhorn

Bullhorn is wereldwijd marktleider in CRM- en operationele software voor de recruitmentbranche. De geavanceerde technologie voor datamanagement en klantinzicht helpt organisaties om kandidaten en klanten te vinden en te binden. Meer dan 10.000 klanten vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om sales te stimuleren, dienstverlening naar een hoger niveau te brengen en het recruitmentproces van a tot z te stroomlijnen.

Bullhorn verzorgt ook een demo talk: Zo werkt een recruiter efficiënter met een ATS.

Byner

Byner is ontwikkeld voor en door organisaties actief in detachering, consultancy en contractmanagement. Deze nieuwe app optimaliseert hun kernprocessen van lead tot factuur. Byner is gebouwd op het Salesforce platform en slaat een brug tussen marketing, sales, recruitment en delivery aan de ene kant, en backoffice aan de andere kant. Of het nu gaat om klantcontracten, opdrachtbevestigingen, resource planning, tijd- en onkostenregistratie, facturatie of rapportages, met Byner worden zaken first-time-right, efficiënt en compliant geregeld. Hierdoor kunnen bedrijven tijdens de gehele journey waarde toevoegen voor klanten, professionals en leveranciers en duurzame relaties met hen opbouwen.

Byner verzorgt ook een demo talk: Realiseer 32% meer plaatsingen in 40% minder tijd.

Carerix

Carerix is leverancier van slimme recruitment technologie voor bureau- en corporate recruitment teams. Als frontoffice software, ondersteunt Carerix bedrijven bij het vinden, verleiden en matchen van talent aan vacatures. Carerix biedt verschillende oplossingen die aansluiten op jouw situatie en bedrijfswensen. Gebaseerd op jarenlange ervaring bieden we een modern platform om het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden, Detachering en Corporate Recruitment te ondersteunen.

Emply

Recruitment, Onboarding en HR/ Talent Management in één gebruiksvriendelijk, flexibel en intuïtief SaaS-platform. De drie oplossingen zijn los van elkaar aan te schaffen en kunnen direct of in een later stadium in één platform worden geïntegreerd. Emply biedt volledige flexibiliteit in configuratie, mogelijkheden voor toegangscontrole en automation om HR-processen te automatiseren en te stroomlijnen. Met Emply richt u kostenbesparende en efficie?nte HR-processen in. Hiermee verbetert u tegelijkertijd de employer branding, kandidaatbeleving en werknemersbetrokkenheid.

Mysolution

Mysolution helpt uitzenders, detacheerders en recruiters beter te presteren. Wij doen dat door het ontwikkelen van innovatieve en maximaal efficiënte software. We ontwikkelen branche-specifieke functionaliteit en toepassingen die de winst bij onze klanten verhoogt. Wij geloven in geïntegreerde softwareoplossingen. Eén pakket en één partner voor het automatiseren van alle bedrijfsprocessen. Mysolution kent de uitdagingen van jouw branche door en door. Hierdoor bieden we de meest efficiënte oplossing op de markt.

Mysolution verzorgt ook een demo talk: Jouw ATS als dé motor voor jouw recruitmentproces.

OTYS

Met OTYS wordt jouw recruitmentproces geoptimaliseerd en grotendeels geautomatiseerd, waardoor meer aandacht aan klant en kandidaat geschonken kan worden en er niet alleen meer, maar ook betere matches gemaakt kunnen worden. Het uitgebreide Recruitment Softwarepakket van OTYS bevat onder andere modules om vacatures te verspreiden, CV’s te sourcen, een talentpool bij te houden, de kandidatendatabase overzichtelijk te beheren en kanaal- en vacatureprestaties te analyseren.

OTYS verzorgt ook een demo talk: Solliciteren 2.0

Recruition

Het neerzetten van een sterk werkgeversmerk en het inrichten van de daarbij behorende wervingsprocessen is natuurlijk niet eenvoudig. Wij begrijpen dat. Onze software is zo ontwikkeld dat het zorgt voor een optimale kandidaatreis en jou helpt om dit te verzorgen. Daarbij hebben we uitgebreide rapportages die jou meer inzichten en kennis geven. En kom je er niet uit? Dan hebben we altijd een specialist voor je bij de hand!

RecruitNow

Het is onze missie om bureaus in de flexbranche te laten groeien door futureproof te worden. Dat doen we door te helpen met een doordachte digitale strategie en de implementatie van onze slimme oplossingen die het dagelijkse werk een stuk makkelijker én leuker maken. In samenwerking met Nederlandse staffingorganisaties ontwikkelden we een krachtig platform waarin onze Cockpit ATS software, jobsites en online campagnes gekoppeld zijn.

RecruitNow verzorgt ook een demo talk: Jouw staffingbureau online, digitaal en AVG-compliant

Sherpass

Sherpass is een SaaS die wervingsbedrijven tools biedt om hun wervingsproces om te zetten in een technologiegedreven maar mensgericht proces. Door kandidaten een digitaal, toekomstgericht en intelligent cv te bieden, zullen ze relevante informatie verstrekken, waardoor de AI-matching-engine relevante vacatures kan voorstellen.

Tigris

Tigris heeft het woord uitzendsoftware een nieuwe dimensie gegeven. Niet alleen recruitment óf verloning, maar één integraal platform voor je gehele uitzendproces. Jobmarketing, recruitment, operations én payrolling geheel binnen één platform, ontwikkeld op het beste CRM systeem ter wereld: Salesforce. Met Tigris kun je exact zien waar een kandidaat vandaan komt, of hij geplaatst is bij een klant en wat hij uiteindelijk aan omzet en marge oplevert. Deze informatie kun je vervolgens gebruiken om te bepalen waar je je marketingbudget het beste aan kunt besteden.

Ubeeo

Ubeeo Recruitment Software, gebruiksvriendelijk, veilig & betrouwbaar. Slim integreren met websites, een briljante matchingmodule en state of the art recruitment analytics…Alles in gebruiksvriendelijke schermen en volledig werkend op tablets. Het recruitmentsysteem dat aandacht voor employer branding combineert met candidate experience.

Varbi

Varbi recruitment software wordt gebruikt door 60.000 recruiters en managers. Varbi is gebruiksvriendelijk en tijdbesparend. Het maakt zelfs ingewikkelde recruitmentprocessen gemakkelijk. Zowel kleine als grote bedrijven en overheidsinstellingen vertrouwen op de recruitment tool van Varbi. De software is in meerdere talen beschikbaar en is uiteraard GDPR-proof en volgt het WCAG (digitoegankelijkheid).

Meld je t/m 26 mei gratis aan

Tot en met donderdag 26 mei meld je je als recruiter gratis aan voor Recruitment Tech Demo_Day in Utrecht om deze 12 recruitmentsystemen en alle andere tooling te ontdekken. Klik hier om je gratis aan te melden.

Wat kun je verwachten?

Bekijk hier de promovideo met beelden van de voorgaande offline editie van Demo_Day.