Rene Beekhuis: “Met Emply willen we een optimale gebruikerservaring bieden”

2358

Het van oorsprong Deense Emply is sinds vijf jaar actief in Nederland en groeit gestaag door. Rene Beekhuis, Account Manager bij de organisatie, vertelt in gesprek met recruitmentsystemen.nl-oprichter Martijn Hemminga meer over Emply.

Meer dan dertig landen

“De missie van Emply is het vereenvoudigen van complexe recruitmentprocessen. Zo willen we een optimale gebruikerservaring bieden voor zowel recruiters als vacaturehouders binnen de organisatie. Dat doen we succesvol. We zijn al meer dan tien jaar bezig en hebben inmiddels 360.000 gebruikers in meer dan dertig landen.” Meer over deze gebruikers, Nederlandse organisaties die Emply gebruiken en wat Emply uniek maakt, vertelt Rene Beekhuis in onderstaande video.

Over Emply

Emply Hire behoort tot de nieuwe generatie recruitment software. Met meer dan 245.000 gebruikers in 26 landen, is Emply in slechts 7 jaar tijd uitgegroeid tot het meest gebruikte recruitment systeem ter wereld. Het succes van Emply is in juni 2016 bekroond met een Emply onderscheidt zich van vele andere recruitmentsystemen op het gebied van flexibiliteit (customization), geavanceerde screenings en gebruiksvriendelijkheid.