Recruitmentsystemen voor kleine(re) organisaties: waar moet je op letten

1955
Recruitmentsystemen voor kleine(re) organisaties: waar moet je op letten

In deze serie op recruitmentsystemen.nl zetten we op een rij waar verschillende typen organisaties op moeten letten bij het selecteren van een recruitmentsysteem. Waar moet jouw specifieke organisatie op letten en waarom? In dit artikel zetten we op een rij waar kleine(re) organisaties op moeten letten bij de selectie.

Recruitmentsysteem

Een kleine organisatie gaat logischerwijs anders te werk met recruitment dan een grote organisatie. Er kunnen slechts één of twee mensen in de lead zijn van alle recruitmenttaken, en soms hebben ze zelfs andere taken te vervullen naast sourcing, sollicitatiegesprekken en andere recruitmentkwesties.

Een applicant tracking system (ATS) voor kleine organisaties kan helpen bij het werven van toptalent, ook als je organisatie inderdaad ‘kleiner’ is. Bepaalde aspecten van het selectieproces moeten echter gericht zijn op het optimaliseren van het systeem voor jouw kleine organisatie, in plaats van te kiezen voor een systeem dat beter geschikt is voor grotere organisaties. Hieronder zetten we vijf punten op een rij waar je zeker op moet letten bij het maken van een keuze voor een recruitmentsysteem voor kleine(re) organisaties.

Deze pagina is alleen helemaal te lezen met een (gratis) Recruitmentsystemen.nl account.

Maak een gratis account aan

Recruitmentsystemen.nl helpt je bij de selectie, implementatie, evaluatie en optimalisatie. Maak nu een gratis account aan en vergelijk ruim 30 recruitmentsystemen in de Vergelijker en krijg toegang tot de Kennisbank.
Deze pagina is alleen helemaal te lezen met een (gratis) Recruitmentsystemen.nl account.

Heb jij de Recruitment Tech Guide 2020 al in huis?

Recruitment Tech Guide 2020

De Recruitment Tech Guide 2020 staat vol met inspiratie voor als je meer wilt halen uit jouw recruitment met tooling. Dit is de tweede editie van het jaarmagazine over recruitmenttechnologie. Benieuwd naar de interviews, achtergrondverhalen en tips & tricks op het gebied van recruitment? Hier vind je de inhoud. Het 2020-jaarboek is hier te bestellen voor momenteel slechts €17,00 én geen verzendkosten!

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5-jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België.