Recruitee en Sympa bundelen krachten: “Willen een echte wereldwijde aanwezigheid opbouwen”

1151
Recruitee en Sympa bundelen krachten:

Sympa en Recruitee gaan samenwerken om een eersteklas aanbod van digitale HR-oplossingen te creëren. Hiermee krijgen organisaties de beschikking over een volledig pakket geavanceerde tools voor het automatiseren van HR-taken en het vergroten van de expertise van HR-professionals.

Profiteren

Sympa is een toonaangevende leverancier van kern HR-software in de Scandinavische landen en Recruitee een toonaangevende leverancier van recruitmentsystemen. Voortaan kunnen klanten profiteren van het uitgebreide gecombineerde productaanbod, bestaande uit een toonaangevend platform voor talentwerving en een uitgebreid kern HR-platform, alsmede van het aanzienlijk grotere geografische bereik van de groep.

Wereldwijde aanwezigheid opbouwen

Perry Oostdam, CEO en medeoprichter van Recruitee: “We kijken uit naar de samenwerking met het team van PSG en Sympa terwijl we onze volgende groeifase ingaan. Deze samenwerking is een verkorte route naar onze visie om bedrijven te voorzien van de best mogelijke HR-hulpmiddelen. Met PSG als onze investeerder willen we een echte wereldwijde aanwezigheid opbouwen en onze marktintegratie verbeteren.”

Toonaangevend

Keijo Karjalainen, CEO en mede-oprichter van Sympa: “We zijn verheugd in zee te gaan met Recruitee, een van de toonaangevende ATS-leveranciers, om onze klanten een uitgebreide reeks producten aan te kunnen bieden. We zijn zeer te spreken over de samenwerking met de teams van Recruitee en PSG en kunnen niet wachten om dit sterke partnerschap voort te zetten op wat een spannende – en niet te vergeten leuke – trip gaat worden.”

Over Recruitee

Recruitee, met hoofdkantoor in Amsterdam, is een aanbieder van cloudgebaseerde ATS-oplossingen. De digitale softwareoplossingen van het bedrijf omvatten vacaturesite-integraties, talent sourcing, het volgen van kandidaten, pijplijn- en planningsautomatisering en geavanceerde wervingsanalyses. Sinds de oprichting in 2015 is Recruitee uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 3.200 klanten in meer dan 75 landen. De meeste daarvan zijn afkomstig uit de kernmarkten van het bedrijf: Benelux, DACH, het VK en de VS.

Over Sympa

Sympa, opgericht in 2005 en met hoofdkantoor in Helsinki, biedt een volledig aanpasbare kern HR-oplossing en is een van de snelst groeiende HR-leveranciers in Scandinavië. Het bedrijf werkt momenteel samen met meer dan 700 organisaties, waaronder gerenommeerde merken in Scandinavië, zoals Oatly, BMW, Dustin en Byggmax, die met behulp van zijn volledig digitale HR-oplossing de ontwikkeling van hun werknemers stimuleren, efficiënter werken en slimmere strategische beslissingen nemen. Sympa heeft bovendien een van de hoogste klanttevredenheidspercentages in HR-technologie in Europa.