Profiteer tot 1 september van Early Bird Recruitment Tech Event

  1579

  Donderdag 24 september 2016 vindt het Recruitment Tech Event plaats. Tijdens deze tweede editie ontdek je onder meer hoe organisaties als Ahold, Praxis, Eneco, BAM, Randstad en Holland Casino succesvol zijn met het inzetten van recruitmenttechnologie om hun recruitmentdoelstellingen te behalen. Wanneer je je vóór 1 september a.s. inschrijft profiteer je van maar liefst € 100,- Early Bird-korting.

  Recruitmenttechnologie

  Het Recruitment Tech Event gaat over de effectieve inzet van recruitmenttechnologie, zoals recruitmentsystemen, om de recruitmentdoelstellingen te behalen. Innovativiteit is mooi meegenomen, maar geen doel an sich. De keuze van recruitmenttechnologie wordt bepaald op basis van wat je als werkgever of bureau wilt bereiken. Daarom is het Recruitment Tech Event het ideale event voor verantwoordelijken voor HR en recruitment om zich in één dag te laten informeren en inspireren.

  Voor en door gebruikers van recruitmenttechnologie

  ‘Bij het organiseren van het eerste event in 2015, kreeg ik een aantal keer de vraag of het Recruitment Tech Event een technisch event is voor programmeurs,’ stelt initiatiefnemer en organisator Martijn Hemminga die ook achter Recruitmentsystemen.nl zit. ‘Het is echter een event voor én door gebruikers van recruitmenttechnologie. Van de 18 breakouts worden er 10 verzorgd door werkgevers en bureaus die een kijkje geven in hun keuken. En ook de helft van de keynotes bestaat uit praktijkcases. Verder presenteren de genomineerden voor de Recruitment Tech Awards categorie ‘Best case’ ook hun praktijkcase. Je kunt tijdens het event dus volop leren van en je laten informeren en inspireren door collega-organisaties.’

  € 100 korting tot 1 september

  Wanneer je je inschrijft vóór 1 september a.s. krijg je € 100,- Early Bird-korting en betaal je als je werkzaam bent bij een werkgever of bureau (uzb/w&s/deta) slechts € 295,- excl. BTW. Ook zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar voor leveranciers en consultants. Ook die profiteren van de Early Bird-korting en betalen € 595,- excl. BTW tot 1 september 2016.

  Video eerste editie

  Bekijk hieronder de sfeerimpressie van het Recruitment Tech Event 2015.

  DELEN