Nieuw: Onafhankelijk advies over recruitmentsystemen tijdens Demo_Day 2019

1388
Nieuw: Onafhankelijk advies over recruitmentsystemen tijdens Demo_Day 2019

Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 staat voor de deur. Op 6 juni is het al zover!
Meer dan 50 leveranciers inspireren je met techniek om je recruitment en talent te boosten en 4 verschillende experts delen hun expertise via een tech talk. Maar er is meer! Nieuw dit jaar is de Consultancy Lounge. Dé plek waar je je vragen over selectie en implementatie van recruitment + talent tech stelt aan onafhankelijke adviseurs.

Onafhankelijk advies

De bezoeker van Demo_Day 2019 heeft de kans én de luxe om een onafhankelijk advies in te winnen met betrekking tot selectie en implementatie van recruitment en/of talent tech oplossingen. De Consultancy Lounge is te vinden in een aparte hoek. Er zijn verschillende experts bij wie de bezoeker zijn advies kan inwinnen:

 • Hans Scheers (Xapax)
  Bij Hans kun je terecht voor vragen om tips en eventuele valkuilen bij de keuze voor een recruitmentsysteem. Tijdens Demo_Day is Hans tevens een van de experts die in de ochtend en middag een tech talk geeft met betrekking tot dit onderwerp.
 • Liesbet De Rouck en Bart van Asten (Recruitment Operations Success)
  Liesbet en Bart, beide verbonden aan Recruitment Operations Success, adviseren je bij vragen over een efficiënt en innovatief recruitmentsysteem. Ook Liesbet en Bart geven een tech talk tijdens Demo_Day. Zij gebruiken hun tech talk voor een interactieve brainstorm om veel verschillende ideeën en behoeftes in kaart te brengen voor een optimalisatie van recruitment operations.
 • Raymond Lemmers en Monique de Jong (Raycruitment)
  Met zijn expertise die hoofdzakelijk binnen (social media) recruitment ligt en een focus op operationeel niveau, adviseert Raymond Lemmers je graag over de ‘candidate journey’.
 • Bas van de Haterd (Adviseur)
  Bas van de Haterd is initiatiefnemer van Digitaal-Werven, een jaarlijks onderzoek naar welke organisatie aan kandidaten de beste digitale sollicitatie-ervaring biedt, en organiseert samen met Werf& TA Live. Bij Bas kun je terecht met vraagstukken omtrent het verbeteren van je werfing.
 • Ruben van Geffen en Nienke Meidersma (Vroom)
  Ruben van Geffen (Managing Director) en Nienke Meidersma (senior consultant) zijn beide verbonden aan Vroom HR. Vroom realiseert HR ambities en projecten in de rol van aannemer. Je kunt bij Ruben en Nienke terecht voor onafhankelijk advies over HR systemen en de implementatie ervan.
 • Melle Vroom en Minke Mensink (HRTech Review)
  HRTech Review is een onafhankelijk kennisplatform en een community met HRTech Experts met als doel gebruikers van HR technologie te helpen passende en innovatieve oplossingen te vinden. Met vragen over HR Self Service implementatietrajecten en de organisatie- en cultuurveranderingstrajecten die daarop volgen kun je bij HRTech expert Melle terecht. Onderwerpen zoals externe inhuur en digitalisering van inhuurprocessen alsmede implementaties van HRTech-systemen zijn de specialiteit van HRTech expert Minke.

Kom ook naar Demo_Day

Wil je deze kans om je recruitment te boosten niet missen? Kom dan naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Wees er snel bij, want tot 31 mei 2019 meld je je aan voor slechts €65,-. Met je hele team naar Demo_Day? Dat kan ook! Maak gebruik van de kortingscode en de derde persoon mag gratis mee.