Hans Scheers: “Bij selectie recruitmentsysteem uitkijken dat je niet in snoepwinkel belandt”

2755

In de februari-editie van de maandelijkse live-show Recruitment Tech Monthly was expert Hans Scheers te gast om onder meer te vertellen over het selecteren van een recruitmentsysteem.

Snoepwinkel

Tijdens Demo_Day verzorgt Hans Scheers de expert talk ‘Kiezen in een snoepwinkel vol recruitmentsystemen’ in de Speakers Corner. Het hebben van een goed ingericht recruitmentsysteem lijkt anno 2019 een ‘no-brainer’ voor ieder bedrijf met een continue wervingsbehoefte. In de Monthly gaf Hans alvast een sneakpreview over zijn sessie. “Ik ga inzoomen op de keuze voor een recruitmentsysteem. Hoe pak je dat aan en hoe zorg je dat je het systeem kiest dat het best bij jou past?”

Hans Scheers

Hans Scheers heeft jarenlang in de detacheringswereld gewerkt en helpt nu op zijn eigen, nuchtere manier bedrijven bij het verbeteren van hun werving.

Tot 1 april voor slechts €35,- naar Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Tot 1 april 2019 meld je je met liefst 63% korting aan!