Gi Group in zee met Connexys voor recruitment software

1860
Gi Group in zee met Connexys voor recruitment software

Eén van ‘s werelds grootste spelers in de markt van HR-dienstverlening en recruitment, Gi Group, heeft in Nederland gekozen voor het recruitmentsysteem van Connexys. Het van oorsprong Italiaanse bedrijf heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. Om verdere expansie te faciliteren en te stroomlijnen, ging de HR-dienstverlener op zoek naar een modern, internationaal, cloud based recruitmentsysteem om in eerste instantie in Nederland uit te rollen.

Mobiel solliciteren

Monique Sperna Weiland-Stegehuis, International Digital Recruitment Manager bij Gi Group licht de keuze toe: “Wij willen een recruitmentsysteem dat kandidaten in staat stelt prettig, snel en eenvoudig te solliciteren; ook via mobiele devices. Verder moeten onze recruiters de stroom aan reacties vlot en effectief kunnen verwerken. Met de Resource Manager van Connexys zijn wij in staat sneller, efficiënter en doeltreffend te werven. Dit helpt ons om onze (internationale) positie in de markt bij zowel opdrachtgevers als kandidaten te verstevigen en verder uit te bouwen.”

Candidate experience

Ruud Claasz Coockson, Business Development Director van Connexys is verheugd met de samenwerking. “Wij zijn er bijzonder trots op dat een toonaangevende internationale speler als Gi Group heeft gekozen voor Connexys. Gi Group hecht grote waarde aan de persoonlijke en maatschappelijke impact van werk. Wij zien ernaar uit om samen met hen met behulp van moderne technologieën een positieve bijdrage te leveren aan de ervaring van zowel klanten, kandidaten als gebruikers. Eerst nationaal en hopelijk in de toekomst ook internationaal.”

Schaalbaar en aanpasbaar recruitmentsysteem

Monique Sperna Weiland-Stegehuis: “Ik ben blij met de keuze voor Connexys. Het ATS is zeer toegankelijk, ook op mobiele apparaten. Het systeem werkt intuïtief en is schaalbaar en flexibel. Workflows, velden, dashboards, maandelijkse rapportages aan onze Headquarters in Italië: wij kunnen alle processen geheel volgens onze eigen wens inrichten en aanpassen. Bovendien is de Resource Manager gebouwd op het Salesforce Platform, ‘s werelds grootste digitale CRM-cloudplatform. Dit biedt ons de vrijheid koppelingen te maken met waardevolle systemen, bijvoorbeeld op het gebied van HR, urenregistratie, planning, CRM, marketing, Google Analytics e.d.”

Zelf de regie houden

Ruud Claasz Coockson: “Wij zien de samenwerking met Gi Group als een waardevol partnership. Dat betekent dat wij met hen meedenken, hen helpen en ondersteuning bieden, maar ook dat wij de gebruikers trainen zodat zij zoveel mogelijk zelf de regie houden op hun recruitmentproces en klantrelaties.”

Aandacht voor klant en kandidaat

Monique Sperna Weiland-Stegehuis: “Het is prettig dat wij beide dezelfde visie op recruitment delen. Kandidaat en klant staan centraal. Wij willen hen altijd en overal de aandacht geven die zij verdienen. Alle systemen die wij inzetten, dus ook het recruitmentsysteem van Connexys, leveren een bijdrage aan deze missie.”