Demo_Day 2021-spreker Denise de Bruin (Varbi): “Recruitmentsysteem biedt de recruiter efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit”

850
Demo_Day 2021-spreker Denise de Bruin (Varbi): “Recruitmentsysteem biedt de recruiter efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit”

Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en toegankelijk recruiten voor iedereen dankzij het recruitmentsysteem van Varbi. Denise de Bruin, Customer Success Manager bij Varbi, gaat hier dieper op in in haar breakout-sessie tijdens Demo_Day 2021.

Wat doet Varbi precies?

“Varbi ontwikkelt een all-in-one recruitmentsysteem dat het proces van werven, selecteren, screenen en communiceren omvat. Ook heeft Varbi een eigen socialmediateam waardoor klanten gemakkelijk kunnen adverteren op social media, direct vanuit het recruitmentsysteem. Het gebruiksvriendelijke ATS vereenvoudigt processen voor zowel recruiter, manager als kandidaat en is zowel geschikt voor de publieke sector als werkgevers in de particuliere sector. Daarbij is Varbi digitoegankelijk, GDPR-proof, omvat videorecruitment en biedt support van wereldklasse aan systeemgebruikers én kandidaten.”

Je gaat tijdens de demo talk op Demo_Day vertellen over veelzijdig, gebruiksvriendelijk en toegankelijk recruiten voor iedereen. Kan je alvast een tipje van de sluier oplichten?

“De gebruiksvriendelijkheid van Varbi en de support die we onze klanten bieden, zorgt ervoor dat Varbi continu groeit. Ondanks dat het systeem steeds verder ontwikkeld wordt, blijft de focus bij het behouden en optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid. Mede door het nauwe contact met onze klanten bieden we steeds meer extra mogelijkheden in het systeem die ervoor zorgen dat de werkdag van recruiters vlot en soepel verloopt. Deze veelzijdigheid wordt door onze klanten als zeer positief ervaren. Ook is het voor Varbi van belang om iedereen de mogelijkheid te geven om te solliciteren en voldoet dan ook aan de toegankelijkheidsnorm WCAG op niveau AA.”

Waarom mogen bezoekers jouw demo talk niet missen?

“Eén van Varbi’s sterkste punten en focus is het leveren van support van wereldklasse. Het opbouwen en onderhouden van goede relaties staat hierbij centraal en middels de dialoog met al onze klanten én kandidaten werken we continu aan het optimaliseren van ons systeem. Tijdens onze demo tonen we de gebruiksvriendelijkheid van Varbi met focus op een aantal actuele punten zoals de WCAG (wet digitoegankelijkheid), de AVG (algemene verordening gegevensbescherming), het multi-lingual wervingsproces én videorecruitment in samenwerking met onze Nederlandse partner Flipbase.”

Wat is het grootste voordeel van het gebruik van een recruitmentsysteem?

“Het grootste voordeel van een recruitmentsysteem is dat het totale wervingsproces binnen één systeem gehanteerd kan worden. Een recruitmentsysteem biedt de recruiter efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit en tevens wordt de kandidaatbeleving geoptimaliseerd.”

Meld je gratis aan en ontvang de gratis Tech Box (op=op)

Op dinsdag 8 en donderdag 10 juni vindt de vijfde editie van Demo_Day plaats. Twee middagsessies om je via interviews, breakouts, netwerktafels en speeddates te oriënteren op de nieuwste tooling. Meld je nu gratis aan voor Demo_Day 2021. Wanneer je je op tijd aanmeldt, ontvang je voorafgaand aan het event de Tech Box (op=op), met daarin onder meer het event magazine, de Recruitment Tech Survey 2021, de Recruitment Tech Landscape 2021 (editie 2), versnaperingen én goodies van Demo_Day-partners en Recruitment Tech. Je aanmelding telt voor beide middagen. Het programma is hier te vinden en wordt dagelijks geüpdate.

Meer informatie & gratis aanmelden voor Demo_Day