8 december de live online Staffing Tech Show: outlook 2023

851

Hoe kunnen arbeidsbemiddelaars het maximale halen uit technologie voor hun front- en midoffice? Welke tools helpen bureaus in 2023 bij de verdere digitale transformatie? En wat zijn de trends op het gebied van technologie in 2023? Dit en nog veel meer ontdek je donderdag 8 december tijdens de Staffing Tech Show: outlook 2023 van 11.00 tot 12.00 uur.

Online talkshow met verschillende gasten

Oprichter van Recruitmenttech.nl en Recruitmentsystemen.nl, Martijn Hemminga, praat de online talkshow aan elkaar. Hij gaat in gesprek met Diana van der Boon (Mployee), Alexander Claessens (Apollo Jobs), Jeroen van Heeswijk (RecruitNow) en Joram Timmerman (Byner) waar zij hun visie op de staffing markt in 2023 en de rol van technologie delen.

Gratis aanmelden

Meld je gratis aan voor de live talkshow. Stel jouw vragen en stem mee in de polls. Kijk je live mee? Dan maak je kans op het winnen van tickets voor Recruitment Tech Trend_Day op maandag 13 maart. Tijdens dit middagevent staan trends op het gebied van recruitmenttechnologie centraal. En de Survey 2023 inclusief de RT35 wordt gepresenteerd tijdens dit event.

DELEN