Meerjarig partnerschip voor Sligro en Connexys

2142
Meerjarig partnerschip voor Sligro en Connexys

Sligro Food Group en Connexys zijn een meerjarig partnership aangegaan voor de levering van de Resource Manager oplossing voor recruitment, campus recruitment, interne mobiliteit en een volledig geïntegreerde werken-bij website.

Salesforce platform

Sligro Food Group kiest met de complete Resource Manager oplossing voor het Salesforce.com cloudplatform van Connexys waarmee kwaliteit, flexibiliteit en innovatie voor de toekomst zijn gewaarborgd. De oplossing voorziet specifiek in hoogwaardige en flexibele ondersteuning van het gebruik van CAO’s in het recruitment proces, sterke rapportage- en dashboardmogelijkheden en de naadloze integratie met de back-office systemen en werken-bij website. Deze website biedt Sligro Food Group tevens een grote stap voorwaarts in het versterken van haar employer brand middels state-of-the-art technologie (o.a. volledig responsive design, SEO optimalisatie, Google Analytics/Tag Manager integratie, inclusief rapportagemogelijkheden van bron tot en met aanstelling van een kandidaat in de Resource Manager applicatie).

Over Sligro Food Group

Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de markt van de etende mens. Dit geschiedt bij Foodservice als groothandel en bij Foodretail als groothandel en detaillist. Sligro Food Group heeft klanten binnen nagenoeg alle segmenten van de Nederlandse foodmarkt. Door de langjarige combinatie van overnames en van een autonome groei, die de totale marktgroei overtrof, is Sligro Food Group uitgegroeid tot een speler die op alle hoofdsegmenten van de foodretail- en foodservicemarkten in Nederland actief is.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website.