Adverteren

Recruitmentsystemen.nl biedt een onafhankelijk overzicht van aanbieders op het gebied van webbased recruitmentsystemen (ook wel werving & selectie software of applicant tracking systems (ats) genoemd). De site informeert werkgevers en intermediairs over de verschillende leveranciers en producten die in Nederland op de markt zijn. Daarnaast wordt op de site uitgebreid stil gestaan bij hoe je tot een goede keuze kunt komen en wat van belang is bij de implementatie en gebruik van een recruitmentsysteem.

Als leverancier van producten of diensten op het gebied van recruitmentsystemen mag je niet ontbreken op deze site. Zeker niet als je ook nog extra bereik kunt krijgen via dochtersites als Recruitmentsites.info, Referral-recruitment.nl, Vacatureteksten.info, Budgetrecruitment.nl en Amcinfo.nl.

Statistieken

Recruitmentsystemen.nl trekt een specifieke doelgroep aan; zij die geïnteresseerd zijn in de keuze en implementatie van een recruitmentsysteem. Maandelijks bezoeken gemiddeld 410 unieke bezoekers de site, die 1.060 pagina’s per maand bekijken (over de periode 1 januari t/m 30 september 2013). In Google is de site ook goed vindbaar en staat veelal bovenaan. Daarnaast is er een Recruitmentsystemen.nl LinkedIn group waarop gediscussieerd wordt over recruitmentsystemen.

Partnership

Als partner ben je voor een jaar lang verzekerd van aandacht en bouw je actief mee aan het uitbouwen van Recruitmentsystemen.nl. Een partnership betekent dat je continu zichtbaar bent op Recruitmentsystemen.nl:

  • Jouw logo 100×50 pixels zichtbaar op iedere pagina
  • Een partnerpagina op de site om jouw recruitmentsysteem te presenteren
  • Een whitepaper die vanaf de website gedownload kan worden (leadgeneratie)
  • 2 keer per jaar een advertorial op de site, incl. doorplaatsing op Twitter
  • 5.000 bannerviews op Recruitmentsystemen.nl
  • 5.000 bannerviews op een selectie van sites van CommunicatieMedia
  • Meedenken en inhoudelijke bijdrages leveren aan de site

Een partnership op Recruitmentsystemen.nl kost € 1.500,00 per 12 maanden en kan op ieder moment ingaan. Maximaal 3 partners kunnen zich gelijkertijd verbinden aan de site.

Adverteren

Naast een partnership, kun je ook los adverteren op Recruitmentsites.info:

  • Banner 728×90 (leaderboard) Bovenaan iedere pagina zichtbaar. € 150,00 per maand
  • Banner 336×280 (large rectangle) In de rechterkolom naast artikelen goed zichtbaar. € 120,00 per maand

Rubriekssponsorship

Als rubriekssponsor ben je exlusief sponsor van een rubriek op de website. Dit kan een bestaande rubriek zijn, maar ook een nieuwe. We denken graag samen met je na over de mogelijkheden.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over partnerships en adverteren op Recruitmentsystemen.nl of een van de andere sites in het netwerk contact op via de contactpagina.