Skeeled

Sluiten
Skeeled is een cloud-gebaseerd recruitmentsoftware systeem dat gebruik maakt van artificial intelligence ter ondersteuning van de automatisering van het recruitmentproces. Skeeled positioneert zichzelf momenteel als het enige hulpmiddel dat je een reeks functies biedt die kunnen worden aangepast aan jouw wervingsbehoeften: 1) Applicant Tracking System (ATS) 2) Persoonlijkheidstest 3) Video-interview Met deze functies kunnen recruiters veel meer leren over het profiel van hun kandidaten dan ooit tevoren.
Skeeled
Sluiten
2014
30
50
Sluiten

Skeeled biedt een recruitmentsysteem, video-interviews en assessments in één. Het recruitmentsysteem maakt het mogelijk CV’s te screenen en te beoordelen en levert overzichten van kandidaten in volgorde van relevantie.

De geautomatiseerde CV-screening categoriseert kandidaten op basis van kwalificaties en functie-eisen. De kandidaatgegevens worden opgeslagen in gestandaardiseerde cv's, zodat gebruikers profielen kunnen bekijken en vergelijken. Skeeled heeft een centrale CV-database die kandidaten filtert op basis van locatie, taal en andere tags.

De Skeeled video-interview tool laat recruiters de kandidaten zien voordat ze te hoeven besluiten hen uit te nodigen voor een gesprek. Vooraf opgenomen video-interviews stellen gebruikers in staat om maximaal 5 vragen te definiëren die kandidaten kunnen beantwoorden. Deze kunnen op elk gewenst moment door recruiters worden beoordeeld. Kandidaten zijn in staat om drie antwoorden op de vraag vast te leggen en hun beste antwoord te selecteren.

Het Skeeled assessment koppelt de persoonlijkheidskenmerken van de kandidaten aan de functie-eisen, zodat potentiële werknemers kunnen worden geïdentificeerd die echt passen in de rol en het team.

Klanten waar Skeeled trots op is:

Sluiten
Nuskin
Maastricht University
MSC
Antargaz
Titeca
Educam
The Oval Office
Natura
BrightBiz
Qover

Sluiten
Weteringschans 165 C 1017 XD Amsterdam
+31 85 208 2944
inbound@skeeled.com
http://skeeled.com
https://twitter.com/SkeeledNL?lang=en?utm_medium=referral&utm_source=company-profile&utm_term=en&utm_content=company-profile&utm_campaign=recruitment-systemen-nl