Zweeds Varbi integreert videotooling van Nederlands Flipbase in haar recruitmentsoftware

1523

De Zweedse recruitmentsoftware Varbi en het Nederlandse Flipbase hebben een partnership aangekondigd, waardoor het voor Varbi-gebruikers mogelijk wordt om video toe te voegen in het recruitmentproces.

Volledig geïntegreerd

Omdat de videotechnologie van Flipbase volledig is geïntegreerd in het recruitmentsysteem van Varbi, hebben recruiters nu de mogelijkheid om de kandidaten in een video vragen te laten beantwoorden. Het is mogelijk om deze optie te kiezen in het sollicitatieformulier (per vacature) en het stelt de gebruiker in staat om de tekst aan te passen en de duur van een video-opname in te stellen. Je kan de ingezonden video’s terugvinden en laten afspelen in het kandidatenprofiel. Het biedt een compleet beeld van de kandidaat: een cv, een motivatiebrief en dankzij de video een goede indruk van zijn of haar persoonlijkheid.

Screen capture of Flipbase integrated in Varbi

Over Varbi

Varbi levert een all-in-one recruitmentsysteem dat wordt gebruikt door ruim 37.000 recruiters en managers. Deze recruitment tool neemt nagenoeg het gehele wervingsproces uit handen, van adverteren en het ontvangen van sollicitaties, tot filteren, het uitvoeren van tests en het communiceren met kandidaten en collega’s. Varbi, van origine Scandinavisch en een van de grootsten op de markt, werkt samen met diverse gemeentes, universiteiten en hoge scholen. Het systeem is in diverse talen beschikbaar én is GDPR-proof.

Over Flipbase

Flipbase is een geïntegreerde videotechnologie voor candidate screening & employer branding. De technologie is beschikbaar binnen je huidige recruitmentsysteem en is toe te passen in elk stadium van het recruitmentproces, waardoor het werven van kandidaten efficiënter, persoonlijker en leuker wordt.