Zes leveranciers recruitmentsystemen op Recruitment Tech Demo_Day

1777
Zes leveranciers recruitmentsystemen op Recruitment Tech Demo_Day

Op de eerste editie van Recruitment Tech Demo_Day op donderdag 8 juni zullen zes leveranciers van recruitmentsystemen aanwezig zijn. De hele dag verzorgen zij één-op-één demo’s en een aantal leveranciers presenteren ook een demo in het tech theater.

Recruitmentsystemen

Tijdens Recruitment Tech Demo_Day zijn 20 leveranciers van recruitmenttechnologie aanwezig waarvan 6 recruitmentsystemen, te weten:

Tijdens het event kun je op de demo desks van bovenstaande leveranciers demo’s bekijken van recruitmentsystemen voor corporates en/of agencies. Bullhorn, Connexys en Emply verzorgen daarnaast ieder een eenmalige demo in het tech theater.

Meld je aan voor Recruitment Tech Demo_Day

Inmiddels hebben meer dan 200 mensen zich al aangemeld voor Recruitment Tech Demo_Day. Voor slechts € 95,- excl. BTW ben je de hele dag welkom om je te oriënteren op uiteenlopende recruitmenttechnologie. Naast recruitmentsystemen kun je daarbij denken aan dashboards, e-asessments, matching, search, mediatooling, onboarding, recruitmentsites en talent management. Kijk voor alle leveranciers, het programma en om je in te schrijven op de website van Recruitment Tech Demo_Day 2017.