Zend t/m 14 september in voor de Recruitment Tech Awards 2017

1673
Zend in voor de REcruitment Tech Awards 2017

Tot en met donderdag 14 september kun je als gebruiker van recruitment tooling een effectieve case inzenden of als leverancier een innovatieve tooling. Wie volgen de winnaars van 2016, USG People en Recruitz.io, op in de categorie ‘Best case’ en ‘Best tooling’?

Inzenden in categorie ‘Best case’

Werkgevers en intermediairs (w&s/uzb/detachering) die op effectieve wijze tooling inzetten voor hun recruitment kunnen hun case inzenden. Heb je tussen 1 oktober 2016 en 14 september 2017 succesvol technologie ingezet, zend dan kosteloos in voor de Recruitment Tech Awards 2017 in de categorie ‘Best case’. Nieuw dit jaar is dat leveranciers ook namens hun klant een case kunnen inzenden.

Indien je genomineerd wordt (wordt 23 oktober bekendgemaakt) ontvang je twee vrijkaarten voor het Recruitment Tech Event 2017. En als je uiteindelijk wint dan ontvang je naast de award, de eer en de nodige publiciteit een tegoed van € 1.000 euro voor advies en/of trainingen op gebied van recruitment(technologie). Vorig jaar won USG People deze award en zij dagen je uit om dit jaar in te zenden (zie onderstaande video).

Zend jouw case in

Inzenden in categorie ‘Best tooling’

Leveranciers van recruitmenttechnologie die afgelopen 12 maanden een innovatieve tooling of nieuwe update/versie/module hebben gelanceerd kunnen hun tooling inzenden. Indien de tooling na 1 oktober 2016 in Nederland op de markt is gebracht, zend dan kosteloos in voor de Recruitment Tech Awards 2017 in de categorie ‘Best tooling’.

Indien je genomineerd wordt (wordt 23 oktober bekendgemaakt) ontvang je twee vrijkaarten voor het Recruitment Tech Event 2017. En als je uiteindelijk wint dan ontvang je naast de award, de eer en de nodige publiciteit een tegoed van € 1.000 euro voor promotie op Recruitmenttech.nl, Recruitmentsystemen.nl of Demo_Day 2018. Vorig jaar won Recruitz.io deze award en zij dagen je uit om dit jaar in te zenden (zie onderstaande video).

Zend jouw tooling in

Vakjury en publieksjury

Net als vorige jaren bepalen de vakjury en publieksjury samen de winnaars van de Recruitment Tech Awards 2017. Nadat de inzendtermijn gesloten is, maakt de vakjury een voorselectie. Deze voorselectie wordt uitgenodigd om donderdag 5 oktober in Utrecht hun case of tooling te presenteren aan de vakjury en vragen te beantwoorden. Hieruit komen per categorie maximaal 3 nominaties. Vervolgens kan de publieksjury haar voorkeur aangeven. De score van de vakjury en de publieksjury bepalen samen de winnaar van de Recruitment Tech Awards 2017. De vakjury 2017 bestaat uit Marieke van Heek (Compagnon en juryvoorzitter), Lianne Toebes (Lidl, niet op de foto), Eric Houwen (TomTom & Recruiters United), Ron Jansen (Het Recruiting Kantoor) en Patrick Boonstra (zelfstandig expert).

Vakjury Recruitment Tech Awards 2017. Van links naar rechts: Patrick Boonstra, Erik Houwen, Marieke van Heek en Ron Jansen. Niet op foto: Lianne Toebes.

Replay webinar met inzendtips

Initiatiefnemer Martijn Hemminga verzorgde dinsdag 22 augustus het webinar Zo zend je in voor de Recruitment Tech Awards waarin hij tips gaf hoe je succesvol kunt inzenden. Als organisator zit hij niet in de vakjury, maar is wel aanwezig bij de vakjurering en weet dus als geen ander wat de vakjury belangrijk vindt, waar ze naar kijken en wat ze belangrijk vinden terug te zien in de inzending. Bekijk de replay en vergroot jouw kansen!

Uitreiking tijdens Recruitment Tech Event 2017

Donderdag 23 november 2017 vindt tijdens het Recruitment Tech Event 2017 in DeFabrique in Utrecht de uitreiking plaats van Recruitment Tech Awards. Onder toeziend oog van zo’n 300 aanwezigen maakt juryvoorzitter Marieke van Heek de winnaars bekend. Voorafgaand aan de uitreiking presenteren de genomineerden hun case en tooling in de derde breakout ronde aan geïnteresseerden. Tot 1 oktober profiteer je nog van het early bird tarief.

Compagnon voor derde maal partner

De Recruitment Tech Awards worden ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door Compagnon.