Whitepaper: Vacatureteksten schrijven

4000
Whitepaper Vacatureteksten schrijven

Wist je dat de schrijfwijze van een vacaturetekst voor één op de vijf lezers bepalend is om wel óf niet te solliciteren? Of dat recent internationaal onderzoek uitwijst dat je met een goede vacaturetekst een positieve invloed kunt uitoefenen op het aantal én de kwaliteit van sollicitanten?

Eerste indruk

Een vacaturetekst is vaak het eerste dat een potentiële medewerker van jouw organisatie ziet. Deze potentiële medewerker start zijn of haar zoektocht naar een nieuwe baan immers geregeld op vacaturebanken zoals Nationalevacaturebank.nl, Monsterboard.nl, Stepstone,
LinkedIn en Intermediair. Na het intypen van een zoekterm of getipt door iemand uit hun netwerk, komt men terecht bij jouw vacaturetekst in die vacaturebank-omgeving. En men
zegt niet voor niets: ‘Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk’. Dus hoewel je misschien veel effort en geld hebt gespendeerd aan jouw werkenbij-pagina of corporate website, is de vacaturetekst vaak het eerste contactmoment. Dan kun je maar beter zorgen dat je hiermee een onvergetelijke (goede) indruk maakt. Hoe realiseer je dit? Waar moet je rekening mee houden op het moment dat u een vacaturetekst gaat schrijven?

Benut de waarde van vacatureteksten

Om jou te helpen bij het benutten van de waarde van een goede vacaturetekst, delen HROffice en Adver-Online deze whitepaper ‘Vacatureteksten schrijven’ met jou. In de whitepaper vind je – naast algemene informatie – veel tips die helpen op het moment dat je een vacaturetekst schrijft.

Download whitepaper

Download het gratis whitepaper ‘Vacaturetekst schrijven’.

DELEN