Whitepaper: Content Marketing voor Recruitment

987
Whitepaper Content Marketing voor Recruitment

Vakgenoten, trendwatchers en arbeidsmarktkenners zijn het erover eens: het vakgebied recruitment raakt steeds meer verweven met het vakgebied marketing. Zaak voor recruiters en iedereen die voor recruitment verantwoordelijk is om zich in dit vakgebied te verdiepen. In het whitepaper Content Marketing voor Recruitment lees je alles over hoe je contentmarketing succesvol kunt inzetten voor recruitment. Met veel praktijkvoorbeelden!

Recruitment wordt steeds meer marketing

Contentmarketing is momenteel een hot topic in marketingland. Daarom heeft Connexys hierover een whitepaper laten maken door Manola van Diest, copywriter op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

Je leest alles over wat contentmarketing is en hoe het kan bijdragen aan het succes van recruitment. Hoe pak je het aan en wat zijn aansprekende praktijkvoorbeelden als het gaat om werving, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding? In deze whitepaper vind je de antwoorden!

Inhoudsopgave

  1. Wat is contentmarketing?
  2. Contenstrategie
  3. Doelgrooepen
  4. Hoe maak je goede content
  5. Welke contenvormen en kanalen kun je inzetten?
  6. Hoe gebruik je content effectief?
  7. Contentplanning?
  8. Wie vormen je contentteam?
  9. Evalueren en aanscherpen
  10. Tips & tricks, literatuur en websites

Genoeg gelezen, hoog tijd om van start te gaan. Het wordt zeker een succes, want contentmarketing is niet alleen effectief, maar ook gewoon heel erg leuk om te doen.

Download het whitepaper

Download hier het whitepaper Contentmarketing voor Recruitment.