Webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem op 7 juli 2016

1850
Webinar selectie recruitmentsysteem

Donderdagmiddag 7 juli 2016 vindt een extra ingelast gratis webinar plaats: Zo selecteer je een recruitmentsysteem. Martijn Hemminga, initiatiefnemer van Recruitmentsystemen.nl, deelt handige tips hoe je tot een goede selectie komt van een (nieuw) recruitmentsysteem.

Zo selecteer je een recruitmentsysteem

Een recruitmentsysteem selecteren is niet eenvoudig. Waar moet een goed recruitmentsysteem allemaal aan voldoen? Hoe maak je een keuze tussen de 30 leveranciers die er alleen al in Nederland zijn? In het webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem, dat 7 juli om 16.00 uur begint, krijg je tips die helpen bij het maken van de juiste keuze voor een recruitmentsysteem.

Zomerperiode ideaal om je te oriënteren

“De zomermaanden zijn ideaal om je te oriënteren op een (nieuw) recruitmentsysteem,” legt Martijn Hemminga uit. “Over het algemeen ligt er dan minder druk op het invullen van vacatures en heb je bijvoorbeeld tijd om je te oriënteren. Het hele selectieproces duurt al snel maanden. Beslissingen kun je wellicht niet nemen door vakanties van collega’s en jezelf, maar de zomermaanden lenen zich uitermate voor het voorwerk.”

Aanmelden voor het webinar

Meld je aan voor het webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem via onderstaande button. Kun je er 7 juli niet bij zijn, schrijf je dan toch in zodat je toegang krijgt tot de replay.