Webinar 8 september: 10 tips om succesvol een recruitmentsysteem te kiezen

651
Webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem

Sta je op het punt om een recruitmentsysteem te selecteren? Volg dan 8 september het gratis webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem met recruitment tech expert Martijn Hemminga. In dit gratis webinar op woensdag 8 september krijg je 10 concrete tips die helpen bij het maken van een keuze voor een recruitmentsysteem.

Bespaar tijd en geld

Het kiezen van een recruitmentsysteem is niet eenvoudig. Je moet op heel veel zaken letten en het is voor de meeste recruiters geen dagelijks werk. Bespaar tijd, geld en ergernis door veelgemaakte fouten te voorkomen met de tips in dit webinar. Met cijfers, trends, voorbeelden en verwijzingen naar handige tools krijg je concrete handvatten die helpen bij de keuze van een recruitmentsysteem. Want met meer dan 25 leveranciers met een kantoor in Nederland en België wil je niet het recruitmentsysteem mislopen dat het beste bij jouw organisatie past.

Hulp & tips

Het webinar is gratis te volgen en biedt tien concrete tips bij de keuze van een recruitmentsysteem. Dit aan de hand van cijfers, voorbeelden en verwijzingen naar handige tools die helpen bij het maken van een keus voor een systeem. Het webinar is woensdag 8 september a.s. van 10.00 tot 10.45 uur. Reden genoeg om het webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem niet te willen missen.

Aanmelden voor het webinar kan via deze link!