Webinar 28 juli: Gebruik de zomer om je te oriënteren op een nieuw recruitmentsysteem

824
Webinar 28 juli: Gebruik de zomer om je te oriënteren op een nieuw recruitmentsysteem

De zomermaanden zijn het ideale moment om met wat meer afstand te kijken naar jouw recruitmenttech landschap. Voldoet jouw tooling nog wel aan wat jouw organisatie nodig heeft? Het recruitmentsysteem is hierin het centrale systeem waar je alle andere tooling op aan moet kunnen sluiten. Maar hoe selecteer je nu een nieuw recruitmentsysteem?

Webinar 28 juli

Op dinsdag 28 juli verzorgt Martijn Hemminga het gratis webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem. In deze speciale zomereditie geeft hij niet alleen tips & tricks die je tijd, geld en ergernis gaat besparen bij de selectie, maar staat hij ook stil bij het hele recruitment tech landschap. Welke andere tooling zijn er nog meer naast recruitmentsystemen? Waar zit de grootste innovatie? Welke integraties zijn er met welke tooling?

Gratis aanmelden

Het webinar vindt dinsdag 28 juli plaats van 10.00 tot 10.45 uur. Tijdens het webinar kun je je vragen voorleggen aan Martijn. Er is geen replay, dus zorg dat je er 28 juli bij bent. Of meld je alvast aan voor het volgende webinar in september. Aanmelden kan via de webinarpagina of direct via onderstaande button: