Vroegboekkorting Recruitment Tech Event t/m 14 september

1752

Het Recruitment Tech Event vindt 26 november plaats in Utrecht. Wie zich uiterlijk 14 september a.s. inschrijft profiteert nog van het vroegboektarief.

Stel jouw eigen programma samen

Wanneer je je uiterlijk maandag 14 september a.s. inschrijft profiteer je niet alleen van het lagere deelnametarief, maar heb je ook nog alle keuze om jouw eigen breakout-programma samen te stellen. Het aantal plekken per breakout-sessie is namelijk beperkt en zodra het maximale aantal deelnemers is bereikt, kun je je niet meer aanmelden. Wacht niet te lang, schrijf je in en kies uit diverse breakouts van onder meer Deloitte,Hunkemöller en Aditech.

Video

In bovenstaande video vertelt dagvoorzitter Heleen Stoevelaar je meer over het Recruitment Tech Event en de vroegboekkorting.

Schrijf in en profiteer van het vroegboektarief

Wanneer je werkzaam bent bij een werkgever of bureau (w&s/uzb/deta) betaal je tot en met 14 september 2015 € 225,- in plaats van € 275,-. Ben je werkzaam bij een leverancier van recruitmenttechnologie of een adviseur dan betaal je € 525,- met de vroegboekkorting en daarna € 575,-. Deelnametarieven zijn exclusief BTW.

 

DELEN