Volg 7 september het webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem

595
Volg 18 januari het webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem

Het selecteren van een recruitmentsysteem is voor veel recruiters geen dagelijks werk. Je moet op heel veel zaken letten: van proces tot techniek. Van selectie tot budgetten. En een verkeerde keuze kan grote gevolgen hebben. Donderdag 7 september 2023 krijg je 10 concrete tips om succesvol een recruitmentsysteem te selecteren in het webinar ‘Zo selecteer je een recruitmentsysteem’.

Webinar 7 september 2023

Martijn Hemminga, oprichter van Recruitmentsystemen.nl, het gratis webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem. In dit webinar geeft hij niet alleen tips & tricks die je tijd, geld en ergernis gaat besparen bij de selectie, maar staat hij ook stil bij het hele recruitment tech landschap. Welke andere tooling zijn er nog meer naast recruitmentsystemen? Waar zit de grootste innovatie? Welke integraties zijn er met welke tooling?

Gratis aanmelden

Het webinar vindt donderdag 7 september plaats van 11.00 tot 11.45 uur. Tijdens het webinar kun je ook jouw vragen voorleggen aan Martijn. Er is geen replay, dus zorg dat je er live bij bent. Gratis aanmelden kan via de webinarpagina.