Visma neemt recruitmentsysteem EasyCruit over van Lumesse

3063
Visma neemt recruitmentsysteem EasyCruit over van Lumesse

het Noorse Visma heeft bekendgemaakt EasyCruit van Lumesse over te nemen om daarmee haar bedrijfsactiviteiten uit te breiden en zich te versterken op het gebied van HRM cloudapplicaties. Easycruit wordt in Nederland gebruikt door onder meer Provincie Overijssel, coöperatie DELA, Flynth, Waterschap Rivierenland en Gemeente Veenendaal.

Internationale schaal

Lumesse is op zoek geweest naar een overnamepartij die de ontwikkeling van EasyCruit op internationale schaal kon voortzetten. We zijn dan ook zeer verheugd met deze transactie. Deze overname versterkt naar onze mening onze concurrentiepositie en brengt meerwaarde voor nieuwe en bestaande klanten van EasyCruit. Dankzij deze transactie kan Lumesse zijn focus opnieuw op zijn kernactiviteiten richten’, aldus Didier Bench, de bestuursvoorzitter van Lumesse.

Verbeteren dienstaanbod

‘EasyCruit is een uitmuntende toevoeging aan het huidige aanbod van cloudgebaseerde hrm-oplossingen van Visma. Hiermee versterken we onze positie als leverancier van softwareoplossingen voor personeelswerving in alle markten waarin we momenteel actief zijn. De overname biedt ook extra capaciteit voor het verbeteren van ons dienstenaanbod voor bestaande en nieuwe klanten. We zien ernaar uit om samen toegevoegde waarde te creëren en te groeien’, aldus Jan Ivar Borgersen, managing director Visma Enterprise Solutions.

Visma

Visma biedt cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. In Scandinavië is Visma marktleider en behoort zij tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. Kernactiviteiten zijn het automatiseren, integreren en outsourcen van bedrijfsprocessen. Visma had reeds een module Werving & Selectie binnen haar HRM- en salarissoftware.