Vijf tips voor het gebruik van een recruitmentsysteem om fantastische teams mee op te bouwen

917
Waarom juist dit het perfecte moment is om een nieuw recruitmentsysteem te selecteren en implementeren

Elke organisatie die een recruitmentsysteem aanschaft, probeert natuurlijk zijn recruitmentpraktijken op korte termijn te verbeteren, maar wat vaak als vanzelfsprekend wordt beschouwd, is dat het uiteindelijke doel is om een geweldig team op te bouwen.

Hieronder volgen enkele tips die kunnen helpen om ervoor te zorgen dat het ATS (applicant tracking system) de effectiviteit van het team gaat verhogen, en niet alleen maar een paar goede medewerkers krijgt die de status quo zullen handhaven. Het is belangrijk om te onthouden dat het recruitmentsysteem slechts een machine is die recruiters helpt om het werk te doen en geen vervanging is voor goede wervingspraktijken. We zetten hieronder vijf zaken op een rijtje waar je zeker op moet letten bij het bouwen van fantastische teams met een ATS.

Deze pagina is alleen helemaal te lezen met een (gratis) Recruitmentsystemen.nl account.

Maak een gratis account aan

Recruitmentsystemen.nl helpt je bij de selectie, implementatie, evaluatie en optimalisatie. Maak nu een gratis account aan en vergelijk ruim 30 recruitmentsystemen in de Vergelijker en krijg toegang tot de Kennisbank.
Deze pagina is alleen helemaal te lezen met een (gratis) Recruitmentsystemen.nl account.