Vibe Group en Mysolution sluiten partnership: “Geen verrassingen op IT-gebied, maar helder- en duidelijkheid”

1120
Vibe Group en Mysolution sluiten partnership:

Mysolution en Vibe Group hebben een partnership bekend gemaakt om geplande groei te managen en voorbereid te zijn op de toekomst. Het recruitmentsysteem van Mysolution zal het werk van de mid-en backoffice medewerkers van Vibe Group versnellen, vereenvoudigen en optimaliseren.

Geen verrassingen

Johan Bogaard, CFO bij Vibe Group: “De keuze voor Mysolution is een hele logische. In de markt van IT-staffing zijn er maar een beperkt aantal spelers en Mysolution is daar nu ruim vijftien jaar actief. Mysolution heeft laten zien dat ze middelgrote en grote bedrijven succesvol kunnen digitaliseren op basis van een heldere scope, budget en innovatieve tools. Het mooie is, dat je weet wat je van Mysolution kan verwachten, en dat is belangrijk voor een snelgroeiende organisatie als de Vibe Group. Geen verrassingen op IT-gebied, maar helder- en duidelijkheid met een strak afgebakend budget.”

Optimaal werken

“Het softwarepakket van Mysolution faciliteert dat medewerkers op de meest optimale manier hun werk kunnen doen, door het feit dat ze al bijna 100 collega-bedrijven in onze markt hebben geautomatiseerd in de afgelopen 15 jaar. Los van de aandacht voor lagere kosten, gaat het mij erom dat onze medewerkers happy zijn en dat de tooling waarmee ze werken hen ondersteunt en motiveert om opdrachtgevers en IT-professionals maximaal te helpen. Hieraan gaat Mysolution veel bijdragen, daar is geen twijfel over mogelijk.”

Verheugd

Ook bij Mysolution zijn ze erg content met de samenwerking. Partner Jan Beekman: “Vibe Group geeft ons een goed gevoel, dat voel je ook als je in hun pand op de Zuidas rondloopt. Hier gebeurt het, hier wordt het verschil gemaakt. Geweldig om dat mee te maken.”

Over Mysolution

Mysolution beschikt over een brede en jarenlange ervaring met staffing & recruitment software. Continue optimalisatie en het proces nóg efficiënter maken, heeft geleid tot een nieuw modern recruitmentsysteem gebaseerd op Salesforce. Wanneer gewenst met een soepele integratie van contract management, urenregistratie, facturatie en verloning.