VGZ kiest voor Resource Manager van Connexys

3010
VGZ kiest voor Resource Manager van Connexys

Recent introduceerde zorgverzekaar VGZ een compleet nieuw Resource Center met grote ambities. Met de Connexys Resource Manager wordt het behalen van deze ambities voor recruitment, talentmanagement, mobiliteit en inhuur op één platform gefaciliteerd.

Ambitie

Bart Groeliken, Corporate Recruiter Zorg van VGZ
Bart Groeliken, Corporate Recruiter Zorg van VGZ

De nieuwe afdeling Resource Center van VGZ is verantwoordelijk voor het geheel van recruitment, externe inhuur, mobiliteit en talent & management development. Om dit te faciliteren is ervoor gekozen om van de huidige recruitmentapplicatie over te stappen naar de Resource Manager van Connexys. ‘Met uitgebreide rapportage-opties en vernuftige CRM-tools, is de Connexys Resource Manager voor VGZ de flexibele, toekomstbestendige HR-applicatie om de ambitieuze doelstellingen van ons Resource Center waar te maken’, licht Bart Groeliken, Corporate Recruiter Zorg van VGZ, de keuze voor Connexys toe.

Salesforce.com

Resource Manager van Connexys draait volledig in the cloud via Salesforce.com, een van de meest innovatieve, stabiele en best beveiligde cloudplatforms ter wereld. De Resource Manager maakt het mogelijk om alle resource activiteiten op één platform te managen. Met de overstap naar de Resource Manager realiseert VGZ één totaaloverzicht waarmee de aanvraag en inzet van alle resources maximaal effectief en efficiënt verloopt, zowel qua tijd als qua kosten. Hierdoor is de zorgverzekeraar in staat de wendbaarheid, vitaliteit en inzetbaarheid van al hun resources (arbeidskrachten) te optimaliseren.

Flexibiliteit

‘Binnen drie maanden heeft Connexys een complete applicatie ingericht die is aangepast aan de specifieke wensen en eisen van onze eindgebruikers en andere VGZ-stakeholders zoals HR, ICT, Risk & Compliance en Inkoop,’ vertelt Groeliken. ‘De uiteindelijke oplossing biedt VGZ een totaaloverzicht op basis waarvan het Resource Center vraag en aanbod van alle resources optimaal bij elkaar kan brengen. Het biedt ons bovendien de nodige flexibiliteit om naar eigen inzicht processen aan te passen en toe te voegen.’

Geslaagde samenwerking

Zowel VGZ als Connexys kijken terug op een succesvolle implementatie. ‘Naast de uitgebreide mogelijkheden die Connexys ons Resource Center biedt, is de uiterst professionele, servicegerichte ondersteuning van de Connexys consultants tijdens en na de implementatie een belangrijke reden om te spreken van een zeer geslaagde samenwerking,’ aldus Groeliken. Ook Jan van Goch, CMO van Connexys, kijkt terug op een geslaagde samenwerking en is trots op VGZ als klant: ‘We maken ons sterk voor Resource Management: een totaalaanpak waarbij recruitment, inhuur en mobiliteit via één loket worden aangestuurd. Het is mooi om te zien dat VGZ het belang van deze ontwikkeling vroegtijdig heeft onderkend en de organisatie volledig hierop heeft ingericht. Wij zijn er trots op om samen met VGZ een waardevolle invulling te mogen geven aan deze ontwikkeling’.

Resource Manager

Meer informatie over Resource Manager van Connexys in onderstaande video: